Farm Frenzy – la pescuit!


Scarlett, eroina noastră binecunoscută din seria Farm Frenzy, primeşte, odată cu recunoştinţa pentru ajutorul nepreţuit dat fermierilor din întreaga lume, şi un cadou surpriză: propria ei insuliţă. Încântată de noua ei aventură – aceea de a face aici cea mai grozavă fermă din lume, bineînţeles – tânăra e dezamăgită când îşi dă seama că nu prea are ce cultiva pe insulă. Şi în timp ce se gândeşte dacă să sece sau nu iazul din mijlocul insulei, pentru a avea pământ cultivabil, îşi dă seama că acesta este plin de peşti.

imagine imagine

Drept urmare – pentru că întreprinzătoarea noastră Scarlett nu putea lua premiul drept o simplă invitaţie: "Relaxează-te la soare pe propria ta insuliţă" – îi vine o altă idee. După cum v-aţi dat probabil deja seama, în Farm Frenzy: Gone Fishing nu vom mai creşte păsări şi alte animale de curte, ci diferite specii de peşti. De asemenea, nu mai adunăm ouă, ci icre – altfel de ouă, totuşi. De remarcat că peştii le aşează frumos în coşuleţe pe frunze de nufăr, ca să nu ne fie prea greu să le adunăm :). Şi făbricuţele noastre vor rafina acum icrele, le vor săra, le vor transforma în tot felul de delicatese. Dacă tot elicopterul este cel care ne aduce cumpărăturile de la oraş, mărfurile la vânzare le ducem acum cu barca. Iar urşii care atacă ferma – nu ştiu pe unde ar încăpea atâţia pe o insuliţă – sunt acum buni înotători.

imagine imagine imagine

În rest veţi recunoaşte stilul de joc – hrăneşte peştii, adună icrele, dă de lucru făbricuţelor, bagă icrele la "incubator", stabileşte ce vinzi şi ce cumperi, ca să te încadrezi pe cât posibil în timpul ce îţi aduce cupa de aur, pentru mai multe steluţe de "cheltuit" pe îmbunătăţiri. Chiar şi sunetele le veţi recunoaşte – de exemplu, la reumplere, maşinăria care ne dă hrana pentru peşti face acelaşi sunet ca şi fântâna. Dar la un moment dat veţi face împreună cu Scarlett o descoperire ce va schimba totul. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *