QuizCreator, versiunea 4.0


Despre QuizCreator am scris mai intens în luna august: unu, două, trei articole. Versiunea 3 a însemnat o îmbunătăţire dramatică, iar versiunea 4, lansată acum vreo două săptămâni, vine cu alte veşti extraordinare. Acum programul generează nu doar chestionare (quiz) ci şi sondaje (survey). Poate diferenţa nu este clară şi poate chiar aţi opta spre alţi termeni. Pe scurt aş explica aşa: chestionarele merg atunci când ai un set de întrebări şi “chestionatul” răspunde la ele, dar mai mult spre aş verifica cunoştinţele. La sondaje vrei tu să primeşti opiniile lor, în baza unor întrebări.

imagine

Tocmai de aceea avem mici modificări faţă de tipurile de întrebări de la chestionare. De exemplu Likert Scale, care permite să aflaţi cu un fel de rating opiniile respondenţilor despre anumite servicii (de exemplu). Mai jos nu este tot tradus în română, din interfaţă, dar se poate! Acesta este unul dintre lucrurile ce îmi place mult la QuizCreator: poţi face ca tot ce vede utilizatorului unui chestionar sau sondaj să fie în limba ta.

imagine

Şi unde ajungem cu sondajele? Când exportăm avem opţiunea Web şi acolo putem indica o adresă de email unde să vină răspunsurile. Cool! Vreţi să vedeţi un sondaj în acţiune? Vedeţi atunci unul creat cu QuitCreator 4 aici.

imagine

Şi la final încă o noutate care mie mi se pare fantastică: player-ul pentru chestionare/sondaje e acum scalabil după bunul plac! La Player Template găsim acum butonul Player Size ce ne permite să reglăm lăţimea şi înălţimea… tot între nişte limite, dar mai generoase şi oricum nu fixe.

imagine

Mai multe despre noutăţile aduse de 4.0 aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *