CartiDownload.ro


Acum vreo doi ani am scris aici despre CartiAZ.ro, precum şi despre un al doilea, dispărut între timp. La aproape 9.000 de afişări e clar că articolul a fost de interes. Sper să fie de interes şi semnalarea unui alt sit, similar: CartiDownload.ro. Şi am să încep cu aspectul puţin mai neplăcut: pentru a descărca o carte trebuie să vă identificaţi pe sit. Da, veţi observa că există previzualizări pentru cărţi – ceea ce e excelent – iar “ambalajul” Scribd pentru previzualizare include buton de Download, dar, când nu e dezactivat, acest buton nu e mereu eficient.

imagine

De ce? Aici fac o paranteză – relevantă! – legată de Scribd. De câteva săptămâni, poate o lună două (cel puţin atunci am sesizat eu) Scribd face o treabă nesimţită: dacă vrei să descarci un material te pune fie să plăteşti, fie să publici ceva din ce ai tu. Într-o astfel de situaţie de urgenţă – îmi trebuia imediat un material de acolo – am publicat un PDF de doi lei. Bravo, Scribd, aşa îţi vei atrage documente de calitate. Nu am cuvinte să descriu supărarea mea pe Scribd, dar subiectul aici este CartiDownload.ro. După cum se vede parţial în captură, cărţile sunt separate pe limba română şi pe limba engleză, apoi pe diverse categorii, de la artă la limbi străine, de la religie la tehnologie. Puteţi găsi mai rapid o carte folosind căsuţa pentru căutări. În rest nu sunt multe de spus: găsiţi cartea şi… încercaţi să o descărcaţi… Scribd vă va pune beţe în roate.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. silveradoro spune:

    Instaleaza o imprimanta virtuala (format PDF). Apoi, fara a incerca sa dai download „tipareste” -print – fisierul in format .pdf. (scuze „englezisme” barbare)

  2. Sorin spune:

    E ciudat ca nu ma lasa sa ma inregistrez. Mi se spune „invalid” la adresa de mail, si am incercat 4 variante diferite de adresa.

  3. Anatol spune:

    Unde a disparut acum acest site??????


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *