My Faves: start pentru navigare


Vă place simplitatea? Vă place totuşi ca simplitatea să arate bine? Desigur, acum mai toate navigatoarele te întâmpină cu un a la Opera speed dial, dar poţi să îţi setezi pagina de start pe MyFav.es şi lucrurile pot să arate mult mai bine. Nu vă gândiţi la ceva în spaniolă. Extensia nu are de-a face nimic cu Spania ci e doar un joc de cuvinte My Faves -> MyFav.es. Puteţi folosi şi vechea adresă a acestui sit: Fav4.org. Nu găsesc să fi scris despre acest sit până acum (deja e greu să ţin minte, noroc cu căutarea – ştiţi că am trecut recent de 5.500 de articole???).

imagine

Captura de mai sus vă lasă deja să intuiţi cum funcţionează situl: îţi alegi dintr-o listă predefinită de situri ce te interesează – sunt “iconiţe” pentru zeci de situri (recent situl şi-a îmbogăţit această listă). Iar apoi, pentru siturile tale favorite care nu apar acolo îţi creezi un fave propriu: alegi o iconiţă şi pui adresa web. Totul se face de la Edit My Sites, unde ajungeţi dând click pe iconiţa gen roată dinţată (gear) folosită de regulă (prin programe dar şi webaplicaţii) pentru opţiuni. Mergeţi la All Sites poate situl Dvs favorit e acolo. Dacă nu, de la Create a Fave puteţi adăuga ce sit doriţi, alegându-i o iconiţă şi o culoare. În fine, la My Faves găsiţi siturile Dvs favorite şi cu mouse-ul le puteţi reordona. Dar puteţi face aceasta direct din prima pagină (click pe Return tu myfav.es şi apoi trageţi cu mouse-ul iconiţele).

imagine

Să mai spunem că de la Customize puteţi alege un fundal pentru pagina principală, un stil la iconiţe, un mod de organizare (de exemplu eu am mers pe grilă pe trei linii). A, şi mai e Preferences, tot acolo, pentru a adăuga o boxă de căutare, scurtături din taste şi altele. MyFav.es se bazează pe cookie-uri pentru a salva opţiunile Dvs. Vreţi să regăsiţi şi pe alte calculatoare pagina cu situri favorite? Sau să nu se ducă la o “golire” a datelor din navigator? Vă puteţi deschide un cont şi atunci salvarea permanentă e asigurată.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *