Situri bazate pe YouTube


Pe Mashable a apărut recent un articol intitulat 12 Fun Hacks for Getting More Out of YouTube. Aţi înţeles probabil din titlu: este vorba de 12 situri care profită în diverse moduri de API-ul pus la dispoziţie de YouTube pentru a oferi aceleaşi clipuri în alte ambalaje, fiecare cu specificul lui. De unele aţi mai putut auzi via CNet.ro, precum TubeReplay – excelent când o piesă vrei să o asculţi aproape la infinit – despre care am scris aici în toamna anului trecut. A doua recomandare din articol e DragonTape, un mod de a uni mai multe clipuri într-un fel de “bandă”.

imagine

YouTube Doubler pune în schimb două clipuri YouTube unul lângă altul, rulându-le în paralel. Dacă acesta e pentru cei pasionaţi de mixuri 🙂 , SynchTube e pentru cei care vor să urmărească împreună – până la 50 de persoane – acelaşi clip. Mi-a plăcut mult InfiniTube, care îţi cere doar să scrii un text, şi va rula una după alta toate piesele găsite. Încercaţi cu nume de solişti sau cu texte gen funny. Click pe butonul pentru full screen şi monitorul va deveni televizor!

imagine

Alte două situri interesante, din acelaşi articol Mashable, sunt Splicd şi TubeChop, ambele pentru “secţionarea” clipurilor. Foarte util când vrei să arăţi prietenului doar o anumită parte, sau să sari peste un început plictisitor. Mai vin apoi recomandate YouCube, MixTube, YouFlow şi Quietube (prezentat în martie 2009 pe CNet.ro).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *