Easy Photo Uploader pentru Facebook


Încărcaţi des fotografii pe Facebook? Atunci mai bine folosiţi un program specializat. Easy Photo Uploader for Facebook este o aplicaţie ce trebuie instalată pentru că altfel nu se poate “agăţa” în meniul contextual din MS Explorer. Să presupunem deci că aţi instalat programul. Mai departe tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi fotografiile şi să daţi click dreapta pe ele pentru meniul în care veţi găsi acum Send your photo(s) to Facebook. Puteţi folosi programul cu mai multe conturi Facebook, pentru fiecare fiind nevoie desigur de autorizare (se face o singură dată per cont).

imagine

După ce aţi ales contul unde doriţi să publicaţi imaginile alegeţi dintre albumele care există deja sau creaţi un album nou. În pasul al treilea se trece direct la publicare, după cum vedeţi în captura de mai jos. Şi… gata!

imagine

Mă rog, aproape gata. Puteţi merge pe Facebook să puneţi descriere imaginilor. Poate cândva şi descrierea va putea fi adăugată din program. Când însă publici dintr-un şut 20 de imagini nu cred că ai vrea să tot fi întrebat “ce descriere să pun?”

PS: Folosesc des Facebook, dar nu pentru “latura” mea tehnică. Dacă vreţi să mă adăugaţi ca prieten din perspectiva CNet.ro gândiţi-vă de zece ori înainte.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *