Mougg: 1GB ca să asculţi muzică de oriunde


Dacă e vorba să depozitaţi muzică şi să o ascultaţi v-aş recomanda Box.net, cutiuţa care, scriam aici, a sărit la 5GB. Verificaţi (procesul a durat săptămâni, dar acum şi la mine apare 5GB – ştiţi unde e “ţeapa”? limita lunară e tot de 10GB, dar suficient pentru cei mai mulţi). Subiectul nu este însă Box.net. Dacă vreţi un serviciu specializat pe depozitare şi ascultare de muzică încercaţi Mougg. Vi se dă gratuit 1GB pentru a depozita muzica favorită. Ştiu, ştiu că unii aveţi 10GB de muzică favorită pe calculator, dar “subţiaţi” la 1GB de pus online.

imagine

Asta dacă nu aveţi probleme cu încărcarea pieselor MP3. Eu unul am prins se poate un moment prost şi multe încărcări au eşuat. Asta e, voi mai încerca.

imagine

Dar presupunând că aţi reuşit să încărcaţi ceva piese, vine distracţia. Mougg merge/arată/funcţionează ca un player. Puteţi asculta piese, căuta rapid printre ele, şi evident se pot crea playlist-uri. Nu puteţi asculta muzica încărcată de alţii, nici nu aveţi voie să daţi contul Dvs altora. E pentru muzica pe care o deţineţi, ca să o puteţi asculta de oriunde aveţi acces la internet. Probabil după ce îşi face ceva faimă vin şi planurile comerciale, pentru mai mulţi GB.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *