Season Match 3 – eliberaţi lunile anului din închisoarea Vrăjitoarei Cioară


Dacă în Season Match 2, anotimpurile se luptau cu gardienii puşi de Prinţul Ianuarie să păzească regatul de vis al Reginei Zăpezii, transformat acum într-un coşmar, în Season Match 3 – care păstrează aceeaşi grafică frumoasă şi coloană sonoră plăcută – duşmanul nostru necruţător este Vrăjitoarea Cioară, ce ţine închise lunile anului, pentru că nu vrea ca fraţii şi surorile să se întâlnească cu tatăl lor Decembrie în poiana magică pentru a da startul noului an. Cărţile de tarot îi ţin prinşi înăuntru pe cei 12. Prin nivelele de tip match 3 trebuie să găsim aceste cărţi pentru a-i elibera pe rând, iar apoi artefactele care le aparţin.

imagine imagine

Nivelele de match 3 alternează cu altele în care trebuie să găsim o serie de obiecte de acelaşi fel în peisajul din faţa noastră – căutare "justificată" mereu de acţiunea jocului, căci trebuie să alungăm liliecii care o slujesc pe Vrăjitoarea Cioară sau să găsim păsările Prinţesei Aprilie înainte ca acestea să îngheţe. Alte nivele intercalate presupun refacerea cărţilor de tarot din pătrate amestecate, sau găsirea diferenţelor dintre 2 cărţi. Stilul de match 3 este acela că trebuie să dăm click pe grupuri de 3 sau mai multe piese. La începutul fiecărui nivel, pentru a ne îngreuna misiunea, Vrăjitoarea Cioară îngheaţă unele piese, şi mai sunt şi obstacolele gen lemne, pietre, ziduri – care se distrug după ce eliminăm de mai multe ori piese din jurul lor -, şi iarba sau lemnul din fundalul pieselor, care se elimină odată cu eliminarea pieselor de pe ele.

imagine imagine imagine

Dispunerea mereu diferită a lor pe tabla de joc constituie o provocare incitantă nivel după nivel. Dacă la primele trebuie doar să adunăm un anumit număr de pietre preţioase, indicat în partea de jos a ecranului, alungând astfel vrăjitoarea şi putând elibera apoi artefactul sau cartea de tarot, mai încolo în joc ni se cere şi să "curăţăm" în întregime tabla de joc. Fiecare dintre lunile anului vine cu câte o putere magică, doar una dintre ele reîncărcabilă la un anumit nivel cu ajutorul pieselor: săgeţile de gheaţă sau licoarea magică ce distrug mai multe piese, trifoiul care schimbă toate piesele de pe tablă… Aşa că de la un moment dat ni se cere şi să ne gândim o strategie: ce putere magică să folosim acum, pe care să o ţinem pe mai încolo, pe care să ne-o cumpărăm cu ajutorul monedelor… Jocul nu este contra cronometru, aşa că poate fi jucat şi de cei mai mici fără a ajunge stresaţi sau frustraţi, dar rămâne incitant şi pentru pasionaţii mai mari de match 3. Poate fi ales şi modul Arcade, în care la fiecare personaj sunt mai multe nivele de joc. Succes!

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. iulia spune:

    Ar fi salutara ideea sa lasati si acest joc free, avand in vedere ca restul sunt si ar fi pacat sa nu il poate juca cei ce il plac pentru ce este minunat. Va multumesc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *