Puzzle-uri pentru Ziua Recunoştinţei


Mai bine (puţin) mai târziu decât niciodată. Dintr-un set de imagini legate de sărbătoarea americană Thanksgiving, sau pe româneşte Ziua Recunoştinţei (citez de pe Wikipedia: o sărbătoare anuală de o zi, în care se mulţumeşte – tradiţional lui Dumnezeu – pentru bogăţia recoltei din acel an) am realizat un pachet de puzzle-uri (4MB, se descarcă repede). Ca de obicei, nimic de instalat, doar descărcaţi şi lansaţi. Pachetul de puzzle-uri vă permite să începeţi unul şi să îl întrerupeţi, reluându-l ulterior aşa cum l-aţi lăsat.

imagine

Folosiţi-vă de Ghost pentru ca pe fundal să fie arătată imaginea finală mai în ceaţă. De asemenea şi butonul Image vă poate fi util ca să vedeţi imaginea finală mai clar (click dreapta pe acea imagine, pentru a alege zoom-ul). Pentru alte pachete de puzzle-uri vedeţi tagul puzzleuri. Cele 18 imagini sunt “feliate” chiar şi în 160 de piese, dar nu cred că vor ridica probleme copiilor mai mari. Atenţie: unele puzzle-uri s-ar putea să vă facă poftă de mâncare.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Pera Vasile spune:

    Multumesc pentru acest pachet, mai ales pentru cel cu nr. 1 acela cu patrate. Chiar ma gandeam cum ar arata unul cu patrate. Exceptional. Mi-a placut si mai astept altele de acelasi gen.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *