De iarnă (şi nu numai)


Ar fi putut fi o simplă semnalare pentru DePeNet dacă nu ar mai fi lucruri conexe de semnalat. Am să încep deci cu o selecţie apărută ieri pe Noupe.com: Snowy Winter Photography. Am văzut pe Facebook fotografii ale unor prieteni – din România – deja cu zăpezi în decor. Tot fotografii, dar la dimensiuni de tapet (rezoluţii chiar uriaşe), găsim într-o selecţie de astăzi de pe Hongkiat.com: 20 Beautiful Winter Wallpapers For Your Desktop. Imagini foarte frumoase… reci, dar frumoase…

imagine

Şi pentru că tot au fost pomenite tapeturile iată o altă recomandare foarte caldă (articol de câteva ore): 4 Great Places To Find Free Beautiful Photo Desktop Wallpapers. Probabil ştiţi cele patru locuri, dar reamintirea e bună: National Geographic, NASA, Wikipedia (acest link chiar nu îl ştiam) şi Flickr. Tot despre tapeturi e vorba într-o selecţie de săptămâna trecută de pe TripwireMagazine: 50 Beautiful and Stunning Dark and Black Wallpapers. Precum şi în 30+ High Quality Multi-Monitor Wallpapers To Rock Your Desktop de pe SmashingApps.

imagine imagine

La final aş dori să semnalez o serie HowToGeek: Desktop Fun. Azi de exemplu a publicat Pirates Customization Set, iar acum câteva zile Big Game Cats Wallpaper Collection. Despre ce este vorba? Uneori se găsesc selecţii scurte – şi nu întotdeauna de calitate – de tapeturi, alteori sfaturi pentru o “customizare” mai în adâncime, inclusiv cu seturi de iconiţe tematice. Mergeţi la tagul desktop fun şi veţi găsi articole care vă indică seturi de iconiţe de folosit în Windows pentru ca să arate după diverse gusturi: inspirate din filme, jocuri, hobby-uri ş.a.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Rares spune:

    Superbe imaginile de iarna, cea cu maimuta si bulgarele de zapada e super amuzanta. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *