BitShare: 500GB pentru fişiere


În familia RapidShare, HotFile, MegaUpload ş.a. a apărut un nou membru: BitShare. Aproape sigur va strânge şi acesta tone de materiale ilegale, dar nu înseamnă că doar pentru aşa ceva poate fi folosit. În fapt, cu un cont gratuit poţi publica într-un spaţiu de 500GB, fişiere de maxim 1GB, ele rămânând intacte timp de 190 de zile. Arhisuficient pentru cine vrea să schimbe fişiere cu un prieten sau să depoziteze temporar ceva. Conturile plătite urcă limitele bine de tot: ai 3.000GB la dispoziţie, pentru fişiere cu o limită dublă, adică de 2GB, ele fiind stocate pentru (un relativ) totdeauna.

imagine

Cam greu de imaginat cu fişiere pe care le deţii legal, dar teoretic din găzduirea fişierelor poţi face şi bani… dacă cineva le şi descarcă. Cu ce se mândreşte BitShare e că plăteşte pentru descărcări de oriunde. Doar că sunt… ţări şi ţări. Armata de prieteni din cine ştie ce ţară a lumii a treia îţi va aduce mai puţini bani decât dacă cei care descarcă sunt din SUA, Marea Britanie, Canada, Germania sau Olanda. Cât priveşte România, ea apare în al treilea grup… adică nu la All Others 😉 .

imagine

Dacă veţi ajunge cumva să descărcaţi des de pe BitShare, un cont gratuit vă va ridica – puţin – viteza. Evident, doar cei cu conturi plătite se vor bucura de viteza maximă. A! Ar mai fi util de spus că există şi un instrument (un program adică) pentru încărcări.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Mr Tom spune:

  Ce atata probleme cu material legal sau ilegal, daca le arhivezi cu parola cine mai poate verifica daca e legal sau ilegal?

 2. Adrian spune:

  Offtopic
  De ce nu aveti si versiune mobile a site-ului?

 3. kye spune:

  Yup… si merge k ochiu mortului, cel putin ptr noi aici in tara…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *