Go4it.ro: 6 luni de BitDefender


“Ca şi anul trecut, de sărbători îţi oferim daruri în stilul nostru: licenţe antivirus gratuite, ca să îţi protejezi cât mai bine calculatorul.” Astfel se laudă Go4it.ro şi vestea e bună pentru toţi utilizatorii de Windows în căutare de un antivirus bun. BitDefender Internet Security 2011 poate fi descărcat de aici, fiind valabil 6 luni. Mai mult, după ce expiră îţi poţi cumpăra licenţa cu 35% reducere. E o afacere foarte bună. Mai puţin – zic eu – pentru cei cu calculatoare slabe, pentru că după experienţa mea BitDefender “papă” ceva resurse.

imagine

Chiar astăzi am reînnoit la “firma” unde lucrez eu licenţele BitDefender – aceasta presupune doar 50% din preţ. La BitDefender Internet Security (pe care îl folosim şi noi în instituţie), o licenţă pentru trei calculatoare face 45 euro (aproape 200 de lei), dar la reînnoire vine doar 22,5 euro (adică vreo 100 de lei). O afacere bună, căci e cam 33 lei pe calculator! Dar să revenim la oferta Go4it.ro: de astăzi şi până pe 5 ianuarie puteţi descărca (şi instala!) BitDefender Internet Security 2011, şi va merge pe un trial extins de 6 luni. Am scris puţin despre program aici, când cu promoţia CEL.ro.

Aşa că acum mă limitez la a evidenţia cerinţele sistem. Ele o să vă ajute dacă vreţi să vă decideţi legat de oferta Go4it.ro.

CERINŢE MINIME DE SISTEM:

 • Sistem de operare: Microsoft Windows XP SP3 (SP2 pentru x64), Vista (SP1), Microsoft Windows 7
 • 1 GB de spaţiu liber pe hard disc
 • Procesor de 800 MHz
 • RAM:
 • 512 MB (Microsoft Windows XP)
 • 1 GB (Microsoft Windows Vista şi Microsoft Windows 7)

CERINŢE DE SISTEM RECOMANDATE:

 • Sistem de operare: Microsoft Windows XP SP3 (SP2 pentru x64), Vista (SP1), Microsoft Windows 7
 • 1 GB de spaţiu liber pe hard disc
 • Procesor Intel CORE Duo de 1.66 GHz sau un procesor echivalent
 • RAM:
 • 1GB (Microsoft Windows XP şi Microsoft Windows 7)
 • 1.5 GB (Microsoft Windows Vista)

PS: Eu în 2010 am folosit exclusiv Microsoft Security Essentials şi nu am avut nici o problemă. E gratuit, dar trebuie să ai licenţa de Windows în regulă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Laur spune:

  Ai uitat sa precizezi la cerinte „Nervi de otel”.

  Nu m-am avut deloc cu Bitdefender din aceleasi motive pe care mi le-au spus si prietenii care l-au instalat, si anume ca: este o sugativa de resurse, lucreaza cam greu, daca nu esti atent cu el risti sa ramai fara anumiti registry din Windows, si daaa este necesara o reinstalare de Windows.

  Probabil este bun, doar pentru cei care au un PC doar sa se uite la desktop, cateva poze un filmulet, ceva de nivel incepator, in nici un caz pentru cei care lucreaza zi de zi cu zeci de procese deschis si mai ales cand este necesara solicitarea HDD-ului si un uptime de cateva saptamani, cum este in cazul meu, atunci va fi un dezastru total, o solutie ar fi sa il dezactivez in timpul lucrului si sa dau scanare dupa ce termin, dar atunci degeaba mai avem antivirus.

  Eu unul folosesc o versiune trial de 60 de zile windows 7 enterprise + Microsoft Security Essentials de cand a aparut si sunt foarte multumit isi face treaba foarte bine dar se datoreaza si faptului ca stiu sa ma pazesc de site-urile malitioase si mai ales de cand am renuntat la DC++ oDC pentru ca este o adevarata mina de virusi.

  Sarbatori Fericite tuturor cititorilor CNET!

 2. radu.capan spune:

  Am folosit 2 ani de zile Bitdefender fara (mari) probleme. Daca am renuntat a fost pentru ca MSE e gratis si mai bland cu resursele. Personal raman insa pro-Bitdefender (pentru cei care din pacate folosesc Windows fara licente sau au ceva motive anti-MSE). Experienta ta negativa e trista si de necontestat, dar eu stiu si experiente pozitive cu acest antivirus romanesc.

 3. Cezar Daniel spune:

  Am Bitdefender de 3 ani si acum trebuia sa-l reinoiesc. Cand am sunat la ei sa fac o cerere de reinorie, nimic, nimeni nu raspunde.
  A doua zi sun dinou nimic incerc de 3 ori nimic si a 4 oara raspunde la telefon doar cat sa inchida. Si asa pun capat colaborarea mea cu un antivirus care totusi a fost bun dar eu ma chinui sa iau bani de la 2 oameni si de la mine ca sa fac cerere de prelungire a licentei si ei nu au bunu simt sa ridice receptorul si sa ia o comanda. Daca credeti ca nu am incercat sa fac comanda pe net va inselati ca eu am incercat dar la sfarsitul comenzi cand sa trimit comanda dadea o eroare si inloc sa mi-l vand la jumate de pret a-mi arata pretu intreg si de aceea am vrut sa iau legatura cu ei. Si atunci am realizat ca e prea multa bataie de cap ca sa le bag lor banii in buzunar ca sa aiba ei unde munci si sta cu picioarele pe birou si atunci cand suna un client ei sa-si bata joc de el. O zi buna dar tineam pe suflet asta 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *