CorkBoard.me: tablă de plută… virtuală


Tabla de plută e excelentă pentru notiţe. Scrii pe o hârtie ceea ce doreşti şi o fixezi cu o pioneză pe tablă. Probabil aveţi aşa ceva, dacă nu acasă atunci la şcoală/birou. Ce spuneţi de o versiune virtuală? CorkBoard.me este o webaplicaţie foarte simplă şi inteligentă în acelaşi timp. De cum veţi deschide pagina web vi se va “aloca” o tablă de plută (salvaţi URL-ul, ca un bookmark, pentru a-l regăsi ulterior). Trageţi cu mouse-ul pe tablă şi vă veţi putea plimba – probabil – la infinit în toate direcţiile. Aceasta înseamnă că e maaare. Dar probabil zona vizibilă vă este suficientă.

imagine

Daţi un click oriunde pe tablă şi se va crea instant o notiţă nouă, gata de scris. Dacă o prindeţi de margini o puteţi muta, precum şi redimensiona din colţul dreapta-jos. Nu se poate schimba culoarea, fontul sau altceva – ar fi prins bine pentru a evidenţia anumite notiţe sau părţi din notiţe. Asta e. Ce este interesant e că dacă pui un link spre imagine într-o notiţă, ea va apare încărcată în notiţă, ca mai sus. Am mai constatat ceva: tabla merge folosită în comun. Am rugat-o pe Oana să deschidă linkul şi ea a scris o notiţă, şi eu una. Când am dat refresh paginii se vedea şi noua mea notiţă şi noua ei notiţă. La fel şi la ea! Puteţi avea deci o tablă virtuală pentru familie sau pentru birou sau pentru un anumit proiect.

Foarte elegantă implementarea. De nota 10. Totul e să ţin minte că la plută în engleză îi spune cork şi atunci poate reţin şi domeniul, CorkBoard.me.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,83 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *