Box.net în MS Explorer


Seara aceasta am aflat, prin acest articol, cum îţi poţi adăuga cutiuţa minunată în MS Explorer. Probabil vă amintiţi că respectiva cutiuţă, adică Box.net, a crescut la 5GB gratuit, dar doar cu 10GB bandwidth. Şi tot e minunată pentru nevoile mele. Iar să o ai în MS Explorer face şi mai convenabilă folosirea. Totul porneşte de la un click dreapta pe Computer în MS Explorer, de unde alegem Add a network drive… În pasul următor citim doar ce scrie şi dăm click pe Next. Apoi, dacă sunt mai multe opţiuni, trebuie să fie activă Choose a custom network location. În fine, în următorul pas dăm adresa https://www.box.net/dav şi…

imagine

… şi vom fi invitaţi să ne identificăm pe Box.net! Dăm adresa de email şi parola (eventual bifăm Remember my credentials să nu te tot întrebe). Mai rămâne să “botezăm” noua intrare ce va apare în MS Explorer.

imagine

Eu, pentru că am testat cu cutiuţa Box.net ce o folosesc la cateheză, i-am spus Cutiuta-Cateheza şi o vedeţi mai jos în MS Explorer. Dacă limita de 10GB trafic vă strânge nu e recomandabil să frunzăriţi din MS Explorer mereu, dar altfel această metodă e mult mai simplă pentru a regăsi un fişier sau a pune un fişier într-un cont Box.net.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Razvan spune:

  A reușit cineva să se logheze folosind metoda de mai sus? Mie îmi spune că username și parola sunt invalide, chiar dacă pe acestea două le folosesc și pentru a mă autentifica folosind browserul.

 2. radu.capan spune:

  Am retestat acum: nu mai merge nici la mine. Probabil s-a dus pontul.

 3. jürgen.toth spune:

  Tocmai am testat: merge!

 4. Razvan spune:

  Funcționează din nou. Probabil a fost doar o defecțiune minoră.
  Ca o primă impresie pot spune că merge lent, foarte lent mai exact. Nu are implementat niciun fel de mecanism de caching, totul se scrie și se citește pe loc. Recomand mai degrabă soluția Dropbox, chiar dacă necesită un program suplimentar de instalat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *