BitDefender şi WebFactor: 50% reducere


Acum câteva zile v-am semnalat că, via Go4it.ro, puteţi pune mâna pe BitDefender valabil pe 6 luni (deci un trial prelungit). Ştiu că nu toţi au avut experienţe plăcute cu acest antivirus (eu da), dar în caz că totuşi aţi dori să treceţi direct la achiziţie azi e o zi foarte bună, pentru că doar astăzi, 22 decembrie, oricare pachet (Antivirus Pro, Internet Security sau Total Security) sunt cu 50% reducere. Da! Eu vă recomand pachetul din mijloc, adică BitDefender Internet Security 2011, pentru care astăzi trebuie să plătiţi doar 92 de lei şi aveţi linişte şi pace (aproape) pe trei calculatoare!

imagine

În al doilea rând aş vrea să semnalez o ofertă ce nu e valabilă doar astăzi. Din 3 decembrie – şi probabil toată luna decembrie? – WebFactor oferă hosting cu 50% mai ieftin la pachetele noi. Citez: Cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate, vă oferim o reducere de 50% pentru toate comenzile noi de găzduire shared pe minim un an, folosind codul 5ANI. De asemenea, se aplică o reducere de 25% pentru pachetele noi, comandate pentru minim 6 luni, folosind codul 60LUNI. Eu ultimul pachet l-am comandat acum o lună, două… De ştiam că vine aşa o ofertă mai aşteptam 🙂 ! Ca un client vechi WebFactor, recomand serviciile lor cu mare-mare căldură. Da, CNet.ro a fost o vreme la ei, apoi a migrat pentru că provoca probleme, dar în continuare am la WebFactor zeci de situri, 3 conturi Premium, şi sunt mega-mulţumit.

imagine

PS: Nu sunt recompensat nicicum de BitDefender sau WebFactor. Sunt însă oferte prea bune ca să nu le semnalez cititorilor noştri.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Multumim pentru promo Radu!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *