Descărcare de muzică de pe Grooveshark (II)


Instrumentele de descărcat – cel mai adesea ilegal – de pe situri de muzică se tot înmulţesc. E drept că unele mai şi dispar, după ce apar plângeri. După cum e drept că unele devin nefuncţionale după ce “algoritmii” folosiţi sunt blocaţi. GrooveDown (despre care am aflat via gHacks) merge acum – asta o pot spune din proprie experienţă. Şi faţă de programul similar prezentat în octombrie nu sunt mari diferenţe. La fel scrii ceva (nume de artist sau titlu de piesă), se face o căutare şi alegi apoi ce să se descarce. Şi se descarcă, rezonabil de rapid…

imagine

Dacă în meniul Tools veţi alege Popular Songs veţi avea o listă a pieselor populare – o metodă simplă de ajunge la ceea ce probabil sunt hit-urile momentului (şi Grooveshark downloader avea aşa ceva). Ce nu îmi place la program este modul de a ajunge la el. Nu îl poţi descărca de pe situl autorului, ci de pe unul dintre multele situri de sharing de fişiere… cu timpi de aşteptare la descărcare. Ce îmi place e că pune automat piesele pe artişti şi albume, dar poţi schimba din setări. La fel poţi alege directorul de descărcări.

În caz că doreaţi să ascultaţi un album înainte de a-l cumpăra, GrooveDown vă ajută să vă decideţi 😉 . A! Nu necesită instalare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. dangl spune:

    Super, nu stiam de el. THX!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *