De relaxare: Piraţilor le plac margaretele


Pe bune! Cel puţin aşa susţine excelentul Pirates Love Daises, un joc HTML5. Adică nu flash. Adică nu va merge în toate navigatoarele decât în cele mai moderne (Chrome şi IE9 par a se descurca cel mai bine). Dar şi în acestea consumul de memorie e mare. Să privim însă mai mult jocul ca un experiment – reuşit! – care arată că HTML5 are potenţial. E vorba de un destul de clasic Tower Defense, dar cu ceva umor (titlul, dar şi unele imagini). Ce păzesc piraţii? O comoară formată din… margarete!

imagine imagine

Şi cine atentează la ea? Şobolani, gândaci, caracatiţe (evident cu balon de sticlă pe cap, căci cum ar putea respira pe uscat?) şi alţi inamici, inclusiv pescăruşi, singurii care nu merg pe traseu ci zboară cum vor. De-a lungul drumului Dvs va trebui să amplasaţi “soldaţi”. O avem pe Scarlett care trage cu pistolul; pe spadasinul Inigo; pe Lenny nebunu’ ce trage cu tunu’; şi pe pirpiriul Billy care nu omoară ci ameţeşte pe cine loveşte. Desigur, nu lipseşte căpitanul, unul pe nivel, care nu atacă ci doar sporeşte moralul echipei sale (a celor de lângă ei, atenţie!). Nu lipsesc upgrade-urile, care măresc aria şi/sau puterea loviturii. Totul în limita banilor, care sporesc după cum ucideţi inamici.

imagine

Nu ştiu câte niveluri sunt pentru că nu am avut timp să îl cercetez îndeaproape. Am reuşit însă să supravieţuiesc primului set de valuri de atacatori, iar acum… merg mai departe 😉 .

imagine

PS: Am aflat despre joc via DownloadSquad – 12 favorite Time Wasters from 2010 to kick off your 2011 gaming! Unele dintre cele 12 jocuri le-am recomandat şi noi în 2010.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. softx1 spune:

    Nu e vorba in joc dar e vorba in aceia ca e facut in HTML 5. Asta e un pas foarte important care va schimba tehnologia Flash.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *