Min.us cu noi plus.uri


Acum două luni am semnalat Min.us şi uite că astăzi autorul webaplicaţiei a pus un comentariu pe situl nostru în care atrage atenţia că noul an a venit cu nişte schimbări importante. Ar fi pe de o parte API-ul lansat de Crăciun, dar ceea ce interesează pe mai mulţi este faptul că, începând de astăzi Min.us nu se mai limitează la imagini. Da! De acum “galeriile” pot fi de orice fel de fişiere (am testat inclusiv cu executabile), doar să fie fiecare fişier sub 10MB. Desigur, scopul nu este să concureze cu Rapidshare sau Hotfile, aşa că după mine extinderea e o idee foarte bună.

imagine

Practic Min.us devine situl pe care l-aş recomanda oricărui începător în folosirea calculatorului pentru a partaja o mână de fişiere. Din Explorer trebuie doar să le tragă cu mouse-ul în fereastra Min.us (în navigatoarele moderne) şi gata. Cum începe încărcarea unui fişier cum ai deja linkul pentru el, de folosit de atunci imediat într-un eventual email pe care îl scrii unui prieten. După cum vedeţi mai jos, tipurile comune de fişier sunt identificare cu o imagine proprie (DOC, PDF, ZIP…), iar “galeria” poate primi un nume, are un link propriu, iar destinatarii pot descărca fie individual fişierele, fie pe toate dintr-un click. Informaţii mai multe în postarea de pe blogul Min.us de astăzi.

imagine

PS: Nu ai nevoie de cont pentru a folosi situl. Cu un cont poţi totuşi mai bine administra “galeriile” create. Iar un fişier, spune situl, rămâne online pe termen nedefinit, excepţie dacă încalcă ceva drepturi de autor, este pornografie cu copii sau altele.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *