7 Taskbar Tweaker


Via gHacks am aflat despre programul 7 Taskbar Tweaker. Acest program pare a se adresa în primul rând celor care au trecut recent pe Windows 7 şi nu se pot adapta cu unele schimbări ce ţin de taskbar. Sfatul meu este să lăsaţi ceva timp pentru obişnuire şi veţi aprecia noile funcţionalităţi… dar dacă aţi trecut de această etapă cu 7 Taskbar Tweaker puteţi dezactiva unele comportamente implicite, precum Jump list, previzualizarea la trecerea cu mouse-ul (da, şi Vista are aşa ceva), înfigerea în taskbar la tragerea cu mouse-ul şi altele.

imagine

Cei care nu au probleme cu taskbar-ul din Windows 7 vor avea câteva facilităţi noi. De exemplu asocierea unor acţiuni la click mijloc sau dublu click pe spaţiul liber din taskbar. Iar acel Taskbar Inspector, în timp ce nu va fi atrăgător pentru începători, permite unele lucruri altfel imposibile în Windows 7 (precum reordonarea aplicaţiilor dintr-un grup). În cele din urmă programul nu oferă tone de modificări, dar dacă vreuna vă este utilă rămâne să decideţi dacă o doriţi tot timpul (atunci de la Settings trebuie să bifaţi Run at startup). De reţinut că unele lucruri pot fi realizate fără aplicaţie. Vedeţi prima opţiune, ca la click dreapta să arate meniul standard: daţi Shift cu click dreapta şi l-aţi obţinut.

Tot gHacks mi-a amintit astăzi de 7Plus, despre care am scris acum aproape un an, aici. De atunci programul a devenit… mai complex (acum e la versiunea 2.2). Genul de program în care dacă nu ai răbdare sau nu înţelegi ce scrie pe acolo te pierzi rapid. În sine însă programul rămâne o comoară pentru că oferă zeci de tweak-uri, că tot am vorbit de programul precedent, care pot salva timpi importanţi celor ce folosesc la nivel avansat calculatorul. Vedeţi aici ce poate face programul, şi multe facilităţi, veţi vedea, sunt ilustrate şi video.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *