Doar azi gratuit: Inpaint 3.0


Inpaint reconstituie aria selectată a imaginii din pixelii alăturaţi ariei. Inpaint înlătură obiectele nedorite din imagini, şterge obiectele nedorite din imagini, cum sunt liniile de înaltă tensiune, oameni, text… Programul va selecta automat aria ce trebuie ştearsă. Este incredibil de uşor de utilizat. Marcaţi zona din jurul obiectului pe care doriţi să îl înlăturaţi din poză şi rulaţi smart remove. Inpaint va umple aria selectată cu o textură inteligent generată adusă din zona învecinată a selecţiei făcute.

imagine imagine

Astfel sună oferta de astăzi de la GAOTD. Programul de 40usd este gratuit dacă mergeţi aici (3MB) şi faţă de 2.0, prezentat aici, şi-a schimbat interfaţa, îmbunătăţit algoritmii, optimizat întreg programul… Eu nu prea sunt convins de astfel de programe (facilitatea începe să apară în mai orice editor de imagini serios, gen Photoshop sau Paint Shop Pro) şi mi se pare că merg pe o felie subţirică de cazuri. Pe de altă parte recunosc că m-am grăbit să scriu acest material şi nu am stat să “pigulesc” acoperirea. După cum vedeţi mai sus, încărcaţi o fotografie iar apoi marcaţi ce doriţi să dispară. Apăsaţi butonul gen play şi… gata. Sau aproape gata. Mai marcaţi ce nu a fost eliminat, sau o luaţi de la capăt. Detalii despre program găsiţi evident şi pe situl lui. De remarcat că există o versiune online… gratuită! Evident, nu la fel de “competentă”. O găsiţi la WebInpaint.com.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. alin spune:

  De cand il asteptam! 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *