Ashampoo dă cinci produse gratuit


Recunosc că atunci când, în chiar ziua de Crăciun, am primit un email de la Ashampoo… l-am şters imediat. Dacă aţi beneficiat vreodată de vreun program de la ei atunci v-aţi pricopsit, probabil, cu o tonă de emailuri ce de mai multe ori pe săptămână vă oferă cu reduceri mari (uneori de chiar 80-90%!!!) unele produse ale lor. În mod cert sunt agresivi în campaniile pe email. Cică de la setări se poate regla frecvenţa, dar nu am avut timp/chef să verific. Şi uite aşa nu am fost foarte atent cu o ofertă de Crăciun mai specială: reducere 100%. Nu la un program, ci la cinci. Şi ce-i dacă nu mai e Crăciun?

imagine

Răzvan mi-a semnalat oferta, mai exact faptul că e încă valabilă. Mergeţi aici, click pe butonul Get downloads now şi veţi ajunge la pagina de descărcare propriu-zisă. Oferta include deci Burning Studio 2010 Advanced, Home Designer, Snap 3, WinOptimizer şi PhotoCommanderdar atenţie!!! linkurile ce le-am pus eu sunt spre versiunile actuale, în timp ce ceea ce descărcaţi este versiunea anterioară celei curente! Da, acum există de exemplu Snap 4 dar gratuit aveţi Snap 3, iar WinOptimizer a ajuns la versiunea 7 dar e oferită versiunea 6… Asta e. Oricum, 0 lei pentru nişte programe cu un număr de versiune în spate rămâne o ofertă interesantă.

imagine

Eu vă pot spune că îmi place Snap 4. Alte programe nu am folosit constant. Unele au fost oferite cu GiveAwayOfTheDay, aşa că ceva rânduri am scris în 2010. Iată trimiterile: Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced (august), Snap 3 (iunie), Ashampoo WinOptimizer 6 (mai). Şi închei cu ceea ce sper că e reclama la versiunea de Home Designer oferită gratuit (şi nu ultima versiune).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. andrei spune:

    Am luat Ashampoo Win Optimisation dar e versiunea 5, nu ultima versiune 7. Daca dau update e tot gratis?

  2. radu.capan spune:

    Ar fi trebuit să fie versiunea 6, nu 5. Cu siguranta upgrade-ul la 7 nu e gratuit.

  3. andrei spune:

    E versiunea 6, am gresit eu…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *