Castle Fall – Age of the Magogs


Castle Fall – Age of the Magogs este un joc de strategie ce presupune apărarea unui castel, cu locuitorii care sunt în el, şi învingerea duşmanului prin capturarea castelului lui. Locuitorii castelului nostru sunt în primul rând agricultorii care lucrează pe câmp – cel puţin la început sunt trei agricultori, pe care îi trimitem pe rând să adune grânele, şi apoi ei lucrează fără să mai trebuiască să îi urmărim, trecând singuri mai departe când au terminat. Recolta lor se transformă în bani, care ne permit să trimitem războinicii la luptă.

imagine imagine

În partea de jos a ecranului avem şase "cărţi de joc", reprezentând soldaţii sau vrăjile pe care le putem trimite asupra duşmanului. În momentul în care avem destui bani pentru a trimite un anumit tip de luptător, dăm click pe cartea de joc corespunzătoare, şi pe el îl plasăm în apropierea castelului nostru, pe punctele disponibile. Cu un alt click pe el, îl putem apoi trimite la atac: se va îndrepta spre castelul inamicului, luptându-se pe drum cu trupele lui. Dacă trece de ei şi intră în castel, am câştigat lupta – la nivelele mai înaintate va fi nevoie de mai mulţi luptători ai noştri să intre în castelul inamic. Putem de asemenea să alegem vreo vrajă – pe ea o plasăm chiar pe locul în care se află luptătorul inamic, sau, dacă este o vrajă ce ajută trupele noastre, acolo unde sunt ele. Între nivele vom avea posibilitatea să cumpărăm, atunci când se deblochează, peste 60 de luptători, arme şi vrăji.

imagine imagine imagine

La începutul de nivel putem alege cu ce stoc de cărţi să intrăm în luptă. Dacă sunt mai multe de 6 – până la 12 -, ele vor reveni prin rotaţie în spaţiul de 6, neputând astfel alege la un moment dat oricare dintre cărţile selectate la început. Cu timpul – de-a lungul a peste 30 de nivele de bătălie desfăşurate în 7 teritorii, de la păduri dese la munţi acoperiţi cu zăpadă – vom învăţa care luptători ai noştri sunt mai eficienţi cu anumiţi luptători inamici, cu ce este mai bine să ne apărăm castelul, care vrăji sunt mai eficiente, pentru a-l învinge în final pe răul Rege Magog. Jocul aminteşte oarecum de cele de tipul tower defense, evident mai complex şi mai elaborat, şi de data aceasta noi trebuie să intrăm în lăcaşul inamicului. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *