Garderoba: online sau offline


Când am văzut titlul 3 Ways To Organize Your Clothes Using Your PC nu m-am abţinut să nu citesc articolul. Nu pentru că aş avea o garderobă ce trebuie bine sortată ca să îmi găsesc ceva ci pentru că subiectul este neobişnuit. Mi-am amintit că pe ceva canal de televiziune văzusem o doamnă ce avea toată garderoba fotografiată şi puse pozele în albume. Intra în “sectorul” haine, lua albumele, găsea ce vroia, cu indicaţia “cutia 3 de pe rândul 5”. Mă depăşesc astfel de nevoi, dar într-o epocă atât de tehnologizată poate unii (unele) vor fi interesaţi (interesate) de recomandările de mai jos.

imagine

Şi am început cu – de fapt m-am şi oprit la – HomyFads Wardrobe Manager. Dacă nu ar fi avut şi versiune portabilă nu cred că aş fi testat programul, dar aşa… ce pierd? Plus că are undeva în jur la 1MB. După ce l-aţi deschis puteţi crea câte seturi de haine doriţi. Poate fi o garderobă unică, sau pot fi mai multe, dacă de exemplu o mamă foloseşte programul în comun cu fetele ei (fiecare cu fişierul-garderobă propriu). După cum observaţi din captură pasul următor este adăugarea colecţiilor. Eu am mers pe tipuri de îmbrăcăminte. Apoi într-o colecţie puteţi adăuga câte “exemplare” (sau “instanţieri” 😉 ) doriţi. Eu am luat evident nişte poze de pe net şi le-am tras cu mouse-ul în colecţie. După cum observaţi, pentru fiecare obiect vestimentar putem să adăugăm ce “etichete” dorim, cu valori indicate de noi. Ce folos? Păi este! Dacă aveţi zeci de haine catalogate ajunge să scrieţi în boxa de căutare câteva litere din numele unei firme şi se vor afişa doar hainele de la acea firmă! Sau orice aţi notat în etichete. Poate aţi pus etichete cu culorile: scrieţi galben şi veţi avea imediat toate hainele galbene. Cool!

Dacă un program nu vă satisface, MakeUseOf mai recomandă în articolul indicat sus de tot şi două situri: cu aceste situri nu doar că puteţi să vă catalogaţi hainele dar şi să le comentaţi (ale Dvs, ale altora) şi să faceţi share (ei, nu pentru purtat) ca să vadă şi alţii ce aveţi. Interesant? Lăsăm doamnele să decidă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *