Rmmbr, dar să ştii doar tu!


Noroc că “we’re constantly adding features” că altfel Rmmbr ar fi putut fi declarat schelet de webaplicaţie şi nimic mai mult. Dar cum unora le place simplitatea să vedem ce oferă. Scenariu: navigaţi pe calculatorul cuiva şi aveţi 1 minut să vă ridicaţi, dar nu înainte să vă salvaţi cumva ceva text, poate prea lung, poate prea complicat (cifre şi litere şi simboluri) ca să fie memorat. Tastaţi rmmbr.com/sanuuitcumvaeuionel şi scrieţi. Gata. Când veţi ajunge la propriul calculator scrieţi încă o dată adresa (eh, asta trebuie să o reţineţi) şi veţi găsi notiţa.

imagine

Webaplicaţia este utilă şi dacă ştiţi că astăzi veţi trece pe la 3-4-10 calculatoare, conectate la internet desigur, şi oriunde aţi fi doriţi să aveţi acces la o anumită listă, la un anumit text. Evident, aţi putea salva într-un email, sau într-un document Google Docs. Dar e prea complicat, prea lungă calea, plus că cere autentificare şi poate nu doriţi să o tastaţi pe un calculator ce poate are nişte “urmăritoare”. Trebuie deci să reţineţi că remember s-a compactat, fără vocale, în rmmbr, şi orice mai scrieţi după punct com slash. Partea proastă este că nu avem nici o altă protecţie decât partea scrisă de noi din url. De aceea fiţi siguri că puneţi ceva cât mai unic, nu “notelemele” sau “cumparaturi”.

Mai departe… vedem ce facilităţi vor fi adăugate. Până atunci Rmmbr e cel mai simplu notes online pe care l-am văzut. În anumite situaţii se potriveşte ca o mănuşă, deci eu am să caut să nu uit adresa.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *