Oferta iPad de la CEL.ro


Nu sunt fan Apple nici fan iPad. Foarte probabil pentru că nu am folosit niciodată aşa ceva. (De fapt să nu mint: am “atins” şi eu accidental, lucrat e prea mult spus, nişte calculatoare Apple de prin anii 1995. Evident, la acea vreme eram uimit.) Problema, care sunt sigur că nu e doar a mea, este preţul. La 2.000-3.000 de lei îţi poţi lua un laptop şi faci mai multe. Un iPad însă sunt sigur că se potriveşte ca o mănuşă celor ce au deja un laptop şi potenţialul financiar suplimentar pentru un iPad. Dar în fine. Dacă vă număraţi printre cei care pentru care acest produs este accesibil, iată ce oferă CEL.ro (şi am să includ doar ce este acum în stoc):

Dacă vreţi un impuls, citiţi Totul despre iPad, scris de Adrian Boioglu acum mai multe luni, un review plin de energie… dar care atrage atenţia şi asupra accesoriilor care mai apoi se cer. Şi CEL.ro oferă accesorii Apple în general, iPad în special. Şi până să nu trecem la prezentarea stas a tabletei iPad, o altă semnalare: comunitatea iPadForum.ro sunt sigur că e gata să răspundă întrebărilor Dvs pre- şi post-cumpărare.

Apple iPad beneficiază de un ecran LED MultiTouch cu o diagonală de 9,7inch şi tehnologie IPS (aceeaşi tehnologie utilizată şi pentru monitoarele destinate editării fotografice), care asigură unghiuri de vizionare excelente, culori vii şi o luminozitate ridicată. Demnă de menţionat este şi rezoluţia ridicată, de 1024×768 pixeli. Tableta dispune de o tastatura QWERTY virtuală (afişată pe touchscreen) şi de un procesor de înaltă performanţă, denumit Apple A4. Acesta rulează la o frecvenţă de 1 Ghz şi permite vizionarea fluentă a filmelor HD (h.264) şi a conţinutului grafic avansat. Conectarea la internet se poate face prin intermediul reţelei Wireless 802.11 (b/g/n). Chiar daca dispune de un ecran de dimensiuni mari şi funcţii avansate, bateria asigură produsului o autonomie de până la 10 ore (în condiţii normale de utilizare).

imagine

Funcţii şi aplicaţii

iPad este livrat împreună cu 12 aplicaţii, fiecare fiind special realizată pentru acest dispozitiv. Printre acestea putem enumera: iBooks (aplicaţie ce transformă tableta în eBook Reader), iPod (aplicaţie pentru organizarea şi rularea melodiilor),iTunes (aplicaţie ce permite achiziţionarea online de muzica si filme). De asemenea, regăsim preinstalat şi un browser Web Apple Safari ce împreună cu ecranul mare de tip MultiTouch facilitează navigarea pe internet. Aplicatia de e-mail pune la dispoziţie utilizatorului două ferestre: una în partea din stânga în care avem afişate titlurile mesajelor şi expeditorii acestora, şi una în partea dreaptă în care regăsim mesajele propriu-zise. Aceasta este compatibilă cu majoritatea serviciilor de e-mail, precum Yahoo! Mail, Gmail, Hotmail, AOL etc. Pe lângă acestea mai putem regăsi şi aplicaţii pentru rularea clipurilor video, pentru YouTube, navigaţie GPS, Contacte, Notiţe şi Calendar. Aplicaţiile pot funcţiona atât în mod portret, cât şi în mod peisaj, în funcţie de cum este ţinută. Dispune de accelerometru inclus, astfel că imaginea se va roti automat, urmând mişcarea dispozitivului. Demn de menţionat este şi faptul că majoritatea aplicaţiilor concepute pentru iPhone şi iPod Touch sunt compatibile cu iPad.

Aveţi iPad? Tare aş fi curios să aud experienţa cu el şi dacă după o utilizare de câteva luni consideraţi că îşi merită sau nu banii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Numele meu este Boioglu, nu ceea ce scrie mai sus…

    Multumesc de aprecieri, totusi.

  2. radu.capan spune:

    Uf… neatentia. Am corectat si imi cer scuze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *