Doar azi gratuit: iSpring Presenter 5.6


iSpring Presenter este un instrument multifuncţional de eLearning care suplimentează PowerPoint, oferind oportunităţi unice de creare a chestionarelor interactive şi a cursurilor eLearning în Flash. Conţinutul iSpring Presenter creat poate fi uşor actualizat pe orice sistem flexibil de administrare de învăţare SCORM/AICC şi în mod notabil fără probleme în combinaţie cu iSpring Online, o platfirmă de livrare şi urmărire a conţinutului eLearning online. Împreună cu funcţiile audio şi video de înregistrare a narării şi a funcţiilor de protecţie a prezentării, iSpring Presenter este unul dintre cele mai inteligente instrumente eLearning pentru crearea simplă şi uşoară a conţinutului eLearning.

imagine

Caracteristicile produsului:

Am mai scris acum un an despre iSpring Presenter, când era oferită versiunea 4.3. Iată că oferta revine cu ultima versiune: 5.6 (personal sunt mega-entuziasmat)! Nu uitaţi că e vorba de un program de 400usd! Profitaţi de ofertă mergând aici (41MB). Şi mă citez cu ce spuneam şi atunci: categoric acest program nu îi va interesa pe toţi. Nu săriţi pe el doar pentru că aţi economisi 400usd până când nu sunteţi sigur că… economisiţi. Reflectaţi dacă vă este util programul. Dacă lucraţi în, sau aveţi tangenţă cu învăţământul, atunci s-ar putea să vă intereseze: puteţi crea teste pentru elevi/studenţi. Dacă folosiţi frecvent PowerPoint-ul şi v-ar fi utilă exportarea spre web, din nou iSpring Presenter merită. Studiaţi pagina produsului, vedeţi demonstraţiile şi apoi decideţi. (Atenţie: uzul comercial este interzis.)

Dacă încă nu cunoaşteţi oferta GiveAwayOfTheDay, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul (comercial) este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
  • nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Mulțumim din nou… Eu mi-am făcut treaba excelent cu el încă de anul trecut… Tot de aici am aflat de ofertă…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *