Android 2.3 Gingerbread CyanogenMod 7 SD pentru HD2


După cum ştiţi, se poate pune Android pe HTC HD2, în 2 variante: să ruleze de pe card sau să să fie nativ (în loc de Win Mobile). Aşadar acum vreau să vă prezint ultima versiune pentru HD2, pentru varianta rulată de pe card, şi anume Ginberbread al celor de la CyanogenMod, versiunea 2.3.2. Din ce am observat, momentan e cea mai bună versiune Android pe HD2. După cum se ştie sunt unele probleme la Android pe HD2 (ca de altfel pe oricare alt device), însă cu această versiune se pare că totul funcţionează fără probleme: 3G/Data, Audio, Bluetooth, Wi-fi, video 720p, Camera, Camcorder, GPS, stick-ul USB, etc.

imagine

Ca şi cerinţe menţionez:

 • HSPL instalat
 • versiunea de radio sa fie 2.08 sau mai sus (recomandat 2.12.50.02_2)
 • pentru detalii legat de instalarea HSPL sau radio vedeţi aici

Procedura de instalare e simplă:

 • după ce aţi terminat partea cu HSPL şi Radio copiaţi folderul Android (îl puteţi găsi în arhiva de aici) direct pe card (card/Android), şi de asemenea dezarhivaţi fisierul 1Gdata.7z şi copiaţi fişierul data.img în folderul Android pe card
 • pe telefon, mergeţi cu un manager de fişiere – de asemenea poate fi folosit şi cel default, pe card în folderul Android şi rulaţi fişierul CLRCAD.exe (nu se va întâmpla nimic, dar dacă nu îl rulaţi, nu va merge Android-ul), apoi rulaţi fişierul HARET.exe şi apoi… enjoy your Android device!

imagine

Prima dată va dura 5-10 minute deci nu vă impacientaţi. După ce s-a încărcat, daţi un restart din nou (ţineţi apăsat pe butonul de închidere apel 4-5 secunde, daţi restart, va boota in Windows Mobile, şi va trebui să repetaţi procedura de accesare a Android-ului, cu menţiunea că nu mai trebuie rulat fişierul CLRCAD.exe din nou).

Mulţumiri echipei CyanogenMod


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. florin spune:

  De unde descarc fisierul 1Gdata.7z?! Va multumesc.

 2. stefanescu vlad spune:

  Cat tine bateria daca se ruleaza Android de pe sd?

 3. Ady spune:

  Depinde cum il folosesti; eu personal recomand instalare NANDroid (adica inlocuirea Windowsului cu Android).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *