Uploadingit.com: 20GB spaţiu gratuit


Hei, de ce nu poate fi oferta aceasta dinspre Google? De ce Google se încăpăţânează să dea doar 1GB în Google Docs, doar 1GB la Picasa (şi da, peste 7GB la email), când Microsoft dă 25GB cu zâmbetul pe buze? Mă întreb de prea mulţi ani aceasta aşa că trec repede mai departe. Iată că un serviciu american, Uploadingit.com, dă 20GB gratuit pentru fişiere. Yep. 20GB! Şi poţi încărca acolo orice fişiere doreşti (mă refer ca tip – nu există restricţii de tip de fişiere), în limita la 200MB per fişier. Foarte convenabil!

imagine

Partea iarăşi colosală este că poţi pune la bătaie fişierele şi folderele tale (adică să faci sharing). Evident, aceasta papă ceva lăţime de bandă dar contul gratuit dă 20GB bandwidth per zi! Ei, mamă… Şi acum rapid părţile rele: blogul nu mai este actualizat de un an de zile, ceea ce pentru mine sună îngrijorător. Pe Twitter au scris ultima oară în septembrie 2010. Iar a doua observaţie negativă e că structura de foldere nu suportă niveluri (adică nu poţi avea subdirectoare). A! Şi nu poţi încărca pur şi simplu cu drag and drop. În rest nu prea am ce să spun de rău. Poate ştiaţi de ofertă, poate nu. 20GB spaţiu cu 20GB lăţime de bandă per zi e mult, nu glumă. Ca soluţie secundară de backup se autorecomandă.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Svall spune:

  Pai frate, ai 100 de GB in Google Storage for Developers…
  Eu cred ca e mai mult decat ok.
  Am lansat si eu invitatia dupa ce am citit pe CNet (incerc sa citesc aproape toate articolele – felicitari).
  Mai nou ma lovesc de o problema: nu pot crea un nou bucket. Aveam unul gol – am reusit sa il sterg. Bravo!

 2. Vlad spune:

  Viteza de incarcare si descarcare este foarte buna, iar cei 20GB trafic pe zi sunt mai mult decat suficienti! Mersi Radu!

 3. Xantes spune:

  Nu-i mai avantajos Mediafire.com care iti da spatiu NELIMITAT, tot cu 200MB per fisier?!
  Si apropo: nu ti se pare ca structura folder-elor – din imaginea de reclama a homepage-ului Uploadingit.com – arata izbitor de asemamantor cu Dropbox?!

 4. Florin spune:

  Sunt de acord cu Xantes. Mediafire cred ca intrece tot ce tine de file-sharing.

  Spatiul este nelimitat, la fel ca si perioada in care tin fisierele, marimea maxima a unui fisier fiind de 200 mb. La fel, poti sa tii foarte usor evidenta fisierelor prin foldere, care la randul lor pot fi publice sau private. Poti chiar sa faci un anumit fisier public, dar care poate fi accesat doar de cel care are parola. Plus altele. Nu fac reclama, nu sunt legat in niciun fel de site, numai ca mi se pare cel mai bun si il recomand tuturor.

  Personal imi mai place si min.us, care la fel, ofera spatiu nelimitat ca si perioada in care pastreaza fisierele. Partea mai proasta este ca nu accepta fisiere mai mari de 10 mb.

 5. Vlad spune:

  S-au suparat baietii si ne-au redus la doar 10 GB. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *