ISO Workshop


“Imaginile pentru discuri optice sunt fişiere ce depozitează copii integrale pentru diferite medii de stocare, precum CD, DVD sau Blu-Ray. Ele sunt folosite pentru copiile de siguranţă la discurile optice şi pentru crearea de copii exacte pentru multiplicări ulterioare. Principalul avantaj al imaginilor de disc este că sunt copii exacte, sector cu sector, ale discurilor originale, conservând atât conţinutul cât şi structura. Dacă aveţi o imagine de disc în orice format, puteţi cu uşurinţă recrea discul original arzând imaginea pe un CD, DVD sau Blu-Ray. Şi deşi această sarcină poate părea la început dificilă, cu programe potrivite devine floare la ureche – de exemplu cu ISO Workshop!”

imagine

Iaca, aşa se prezintă programul ISO Workshop iar după lansare vedeţi cele patru sarcini posibile ilustrate mai sus: extragere de fişiere dintr-o imagine de disc; copierea unui disc într-un format imagine; convertirea unei imagini existente; arderea unei imagini existente. Sau în engleză direct lista facilităţilor:

  • Extract files and folders from disc image
  • Copy disc to disc image (including Audio CD)
  • Convert disc image to ISO or BIN format
  • Burn ISO or CUE/BIN image to disc
  • Supports common formats (ISO, CUE, BIN, NRG, MDF, CDI etc.)
  • Supports CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD+R DL, BD-R/RE
  • Supports verification of written files
  • Free for personal and commercial use

Simplu de folosit. Fiecare dintre cele patru sarcini din captura de mai sus vor conduce la o fereastră intuitivă pentru paşii ce mai sunt de urmat. Micuţul ImgBurn, care e tot mai puternic, se descurcă similar, dar – dacă nu mă înşel – nu poate face convertirile între formate de imagini. Aşa că dacă aţi descărcat de pe net o imagine mai rară decât clasicul ISO, ISO Workshop vă poate fi de mare ajutor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *