Vrei o extensie pentru situl tău?


Sunt două scenarii în care webaplicaţia ce o voi prezenta vă este utilă: 1) ai un sit al tău şi ai dori să oferi vizitatorilor tăi o extensie/un plugin prin care să fie mai rapid informaţi despre noutăţi; 2) ai un anume sit ce te-ar interesa să îl urmăreşti mai bine. Extension Factory construieşte extensii pentru Chrome, Safari, Firefox şi Internet Explorer în doar câteva secunde. După cum vedeţi în captură, scrie clar că “This service is currently in ALPHA stage. You are welcome to test it and provide feedback, but please be understanding and expect a few hicks!”

imagine

În fapt în testele mele nu s-a descurcat cu mai multe domenii, inclusiv CNet.ro, dar de mers merge, pentru că am văzut extensia în acţiune pe alte domenii. De exemplu cu situl Cateheza.ro a mers imediat. După cum se vede în captură, extensia la un click oferă o mică fereastră cu trei taburi: News, unde sunt ultimele noutăţi, pe pagini dacă e cazul; Bookmarks, unde se păstrează cele la care ai dat click pe steluţă; şi Options cu unele opţiuni minore. Observaţi că a preluat şi faviconul sitului ca iconiţă pentru extensie. Codul pentru extensie e oferit gata de pus în situl propriu de webmasteri. Ah, şi dacă doriţi să generaţi extensia pentru un anume navigator, trebuie să parcurgeţi paşii din respectivul navigator.

imagine

Aştept să treacă de alpha – şi să rămână gratuit. Serviciul se anunţă a fi unul util. Mai ales când opţiunile vor spori (permiţând de exemplu configurări în interfaţă).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *