iPad 2: iarăşi uau


Conform presei internationale, Apple ar fi comandat 300.000-400.000 de exemplare iPad 2 pentru primul trimestru din acest an. “Sursele au afirmat ca Apple a comandat in jur de 1,7-2 milioane de tablete iPad atat in ianuarie cat si in februarie, iar, in martie, volumul ce ar putea fi comandat, incluzand si iPad 2, ar putea trece de 2 milioane de unitati”, scrie Digitimes, iar eu am citat Wall-Street.ro. Noul iPad e mai micuţ şi mai puternic, are două camere video… e implicit mai atrăgător.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. petru spune:

  E greu sa nu iti placa asa ceva e FOARTE COOL TABLETA. 😀

 2. Stefanescu spune:

  Foarte faina tableta! Cred ca este destul de scumpa la noi… dar cred ca ar merita fiecare banut!

 3. jürgen.toth spune:

  Următorul videoclip de pe Youtube este o parodie interesantă şi hazlie despre noile realizări din casa Apple: http://www.youtube.com/watch?v=dyowZgDcZFU

 4. Arthur spune:

  @Stefanescu „…dar cred ca ar merita fiecare banut!”
  Oare? Ia vezi si articolul asta (Is iPad 2 Better Than Motorola Xoom? – http://www.muktware.com/b/03/2011/797/ipad-2-better-motorola-xoom) din care nu pot sa nu subliniez, probabil citatul lunii: „Apple is an irony – In the land of “I am proud to be an American, at least I know I am free…” Apple has created a totalitarian, Nazi regimen which like a communist government monitors and dictates its users.”
  Iar acum, orice creier neresetat complet de masina de marketing Apple cred ca ar trebui sa se intrebe: „Oare ce a vrut sa zica tipu’ ala?”

 5. Florian spune:

  Android bate iOS. Durul adevar…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *