Profilurile Google sunt mai aspectuoase


Dacă îmi caut numele pe Google, ultimul rezultat din prima pagină este profilul meu Google. Probabil aşa este pentru fiecare în parte (care are profil), şi mă aştept ca la un moment dat această ultimă poziţie să fie făcută mai vizibilă, poate chiar printr-o promovare sus de tot. Probabil. Cert e că lucrurile stau de astăzi mai bine cu profilul Google, dar mai e mult de lucru. Introducerea acelei bande de fotografii îmi aminteşte cumva de noua pagină de profil de pe Facebook, dar hai să zicem că nu au copiat 😉 .

imagine

Modificarea profilului este acum mult mai plăcută. Click pe Editaţi profilul şi dând click pe o anumită secţiune ea va deveni editabilă prin afişarea de formulare “peste”. Partea de imagini va crea un album, ScrapbookPictures, în Picasa Web Albums. Google Buzz trece într-un tab secund. Să mai spunem că datele din profil pot fi partajate diferit, astfel ca de exemplu datele de contact să le vadă doar prietenii.

imagine

Pentru o pagină de profil o opţiune meritorie la care aş reveni este About.me. De fapt, ups, nu găsesc unde am scris prima oară! Sau a dispărut articolul sau mă ramolesc. Este un sit ce îţi permite să ai o pagină simplă – cu o ditamai poză – ce să rezume prezenţa ta online. Situl a cunoscut recent ceva îmbunătăţiri, aşa că pun aici un clip de promovare. Dacă nu v-aţi rezervat numele faceţi-o rapid.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,25 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Cosmin Sandu spune:

    Se para ca Google a lasat Google Profiles pe dinafara pentru conturile de Google Apps.

  2. jürgen.toth spune:

    O carte de vizită online poate fi creată şi dată mai departe cu ajutorul următorului serviciu: http://www.mynameise.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *