Free Studio le poate pe toate


Free Studio este un program sau mai bine zis o compilaţie de programe care acoperă o paletă foarte variată de funcţii utile, fie ele convertirea, editarea şi arderea a diverse formate audio şi video sau chiar prelucrări de imagini. Deşi nu sunt adeptul unor astfel de programe mamut, mai ales că are şi minusul că este oferit doar ca executabil (sau executabile, vezi mau jos), Free Studio merită o şansă tocmai prin mulţimea de instrumente integrate. De remarcat faptul că acestea pot fi descărcate şi instalate şi în mod separat (vezi enumerarea de mai jos).*

imagine

Permiteţi-mi să enumăr în continuare printr-un simplu copy&paste toate aplicaţiile oferite, fiecare în parte un executabil separat.

Free YouTube software

Free video converters for mobiles

Free video and audio conversion software

Free image and photo software

Free burning and ripping software

Free video and audio editing software

More free software

La final puteţi urmări şi un scurt videoclip de prezentare:

* Atenţie sporită este recomandată în timpul procesului de instalare: nu uitaţi să debifaţi funcţia de instalare a unui toolbar care în majoritatea cazurilor nu are nici o utilitate.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. moroshan spune:

    Este absolut extraordinar acest pachet de programe, care pan’ la urma, bine spus, maestre, chiar le are pe toate!!! Asta, desigur, asa cat pentru unul ca mine, de pilda, care nici nu are de facut cine stie ce productii acasa, folosind PCul, si care cat de cat se descurca atunci cand vine vorba de manuit un program…
    Eu l-am gasit de vreo cativa ani si tin minte ca am fost fff uimit atunci cand am vazut ca este free 🙂 . Apoi, inca o nota buna in legatura cu acest pachet este faptul ca cei care l-au lansat lucreaza mereu la el, dinamismul variantelor fiind foarte bun (repet, il urmaresc de oarece vreme) 🙂 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *