Teme şi teme pentru WordPress


Chiar dacă în timpul meu liber mă ocup doar de două site-uri personale şi nici de profesie webmaster nu sunt pentru a fi pus sub presiunea realizării şi utilizării unor designuri cu mult diferite între ele parcurg cu mult interes colecţiile de teme WordPress. Personal sunt de părere că din mulţimea de teme WP disponibile e tot mai greu să alegi o temă potrivită căci în ultimul timp tot mai multe sunt destul de reuşite atât din punct de vedere al aspectului vizual cât şi a componentei tehnice, referindu-ne la schema de coduri folosite. Astfel cererea şi oferta are repercusiuni asupra calităţii. Pentru noi utilizatorii de rând un aspect pozitiv.

imagine

În continuare doresc să vă prezint o serie de resurse de teme WP sper utile pentru cât mai mulţi.

Pe Wordspop.com sunt oferite pe moment trei teme simple dar plăcute ochiului, dintre care două (Big Square şi Fotofolio Landscape) se axează mai mult pe prezentarea de fotografii iar a treia (Beback Theme) este recomandată site-urilor aflate în construcţie.

Blogtycoon.net este în primul rând un blog cu recomandări utile pentru blogging în general, dar el cuprinde şi două secţiuni, una pentru teme WP gratuite iar cealaltă pentru pluginuri WP, unele dintre acestea din urmă comerciale. Temele sunt relativ monocolore, axate mai mult pe prezentarea şi evidenţierea conţinutului.

Următorul site, Devpress.com, are şi el două secţiuni, una pentru teme şi alta pentru … da, aţi ghicit bine, pentru pluginuri WP. Dacă vă spun că pluginurile sunt supervizate de Justin Tadlock atunci ar trebui să recunoaşteţi că ele sunt de calitate. Pe moment este disponibilă doar o singură temă WP, News, însă aceasta este bine realizată şi suportul este pe măsură. Totul gratuit, încă.

Theme4press.com oferă o mulţime de teme WP în mod gratuit. Nu am reuşit să aflu prea multe despre autori, însă temele sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Themezee.com este favoritul meu actual, pe de o parte pentru că temele sunt de dată recentă, deci rulează sigur pe ultimele versiuni WP cu prefixul 3, iar pe de altă parte pentru că temele sunt orientate vizual şi tehnic după tema nativă WP, TwentyTen. Clar, e o părere subiectivă, personal îmi place foarte mult aceasta iar cu variaţiunile propuse pe Themezee.com poate fi preluată fără teama de a fi doar un utilizator obişnuit între alte milioane 🙂 .

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *