Blogger anunţă un 2011 important


Un anunţ de astăzi de pe blogul oficial al Google ne invită la o întrebare: am mai aruncat o privire pe Blogger în ultima vreme? Ei bine, eu unul nu. Dintru început Blogger mi s-a părut pentru cei cu pretenţii joase (adică bun pentru firile atehnice, care vor ceva să meargă rapid, fără să ofere o flexibilitate deosebită). Chiar acum un an scriam Blogger.com: gata cu temele plictisitoare, un pas extraordinar pentru serviciul Google. Şi lucrurile au continuat să evolueze. Şi doar faptul că ar avea – cică – 100% uptime e extraordinar.

imagine imagine

Ei bine, acum Google e nerăbdător să ne facă să înţelegem că nu s-au plafonat cu Blogger. Dimpotrivă, au pregătite nişte surprize, iar capturile de mai sus ne arată trecerea de la vechiul dashboard la cel nou. Dar cel mai bine este să urmărim clipul oficial de prezentare. Dacă folosiţi Blogger.com poate ne spuneţi opiniile prin comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Emil spune:

    Astept cu nerabdare schimbarile promise de echipa din spatele Blogger. Interfata pe care o vor implementa seamana oarecum cu cea din WordPress. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *