TorrentButler şi alte situri de torrente


Acum câteva zile MakeUseOf a publicat articolul 5 Best BitTorrent Search Engines Now. Desigur, un articol neinteresant într-o lume ideală 😉 . Dar dacă e să rămânem cu picioarele pe pământ, merită aruncat un ochi. Iar primul sit semnalat acolo este TorrentButler.eu, ilustrat în captura de mai jos. Şi trebuie să recunosc că arată bine. Nu doar prima pagină. Aceasta ne oferă din start toate filmele (şi pe bune, pentru că pagina este cu defilare infinită), dar putem alege Just HD, şi de asemenea sortate după popularitate, dar putem alege ultimele torrente.

imagine

Dacă vom da click pe o copertă de film vom avea o pagină ce foloseşte ca fundal o imagine din film. Peste, central, avem informaţii de bază (durată, gen, regizor, actori, scurtă descriere), chiar şi un trailer. Săgeţile argintii stânga şi dreapta ne permit să trecem la alte filme. Dacă rămânem la cel în cauză avem două butoane importante: pentru cei foarte pretenţioşi este butonul HD alert – ţi se cere adresa de email şi vei fi notificat când apare versiunea HD pentru respectivul film; şi apoi butonul Torrents unde găsim ceea ce căutam dintru început: opţiunile de descărcare, fiecare cu calitatea şi dimensiunea indicate.

imagine

Să mai spunem că în orice clipă – se vede în captura de mai sus – putem sări rapid la un anumit gen de filme folosind banda de la baza paginii web. Şi dacă ne întoarcem la articolul de pe MakeUseOf, celelalte patru semnalări sunt: EZTV.it (bun pentru fanii serialelor în special), Fenopy.com, Coda.fm şi CinemaTorrents.com. Da, unele au mai fost pomenite pe aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Vlad spune:

    Am doua invitatii pe IPTorrents si 1 pe Tv Torrents (Freshon.tv). Care vrea sa lase e-mail. Va rog sa specificati pe ce site vreti. Primii doi care vor pe IPT vor primi si primul care vrea pe Tv Torrents.

  2. dangl spune:

    Eu deja am fost pacalit de acest torrent, am tras No.Strings.Attached.SCREENER.EN.720p-IMAGINE, dupa care te trimite sa iei parola de pe un site care nu exista. Nu mai incercati si voi. E facut probabil pentru a descuraja.

  3. babici ioan spune:

    Trebuie sa fi privilegiat sa primesti o invitatie… Aici, la aceste chestii cu invitatii, este ca peste tot la noi trebuie cunostinte… Noi astia mai simpli stam numai cu buzele umflate, ca alti pot vedea un film sau alte chesti ce noi le vizionam deja expirate de cativa ani. Nu are rost sa va straduiti, ca nu merge…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *