Gafe prin filme


Cică în Rango – nu am văzut încă filmul – Lars (înainte să devină Rango) respiră peste sticla terariumului său, care se abureşte, ceea ce nu este posibil din moment ce cameleonii sunt animale cu sânge rece. V-aţi prins singuri? Poate că nu. Eu am citit aceasta pe IMDB.com, unde pentru (aproape) fiecare film găsim o secţiune Goofs (doar căutaţi în pagina unui film şi cu un click pe See more le veţi putea vedea pe toate). Citiţi aici câte gafe sunt în Avatar!

imagine

În articolul 5 Websites For Catching Movie Goofs & Bloopers de pe MakeUseOf, de acum o săptămână, găsim indicate şi alte situri. De exemplu MovieMistakes.com, despre care am scris în 2006 aici pe CNet.ro. Apoi Slip-Ups.com – sunt mii de “scăpări” semnalate acolo, iar pentru a ajunge la cea dorită vedeţi în colţul dreapta sus linkul Movies. Apoi alfabetic mergeţi spre filmul dorit (sau puteţi, evident, folosi căsuţa de căutare). Neactualizat de mulţi, mulţi ani, e Star Wars Blooper Guide. Şi în fine, cam tot acolo ca design şi probabil actualizare, BadBiology, care arată cât de prost stau cu biologia multe filme, plasând animale sau plante în contexte în care nu există de fapt.

Şi la final, ca să ajungem şi pe plaiurile noastre, cunoscutul sit TVblog.ro are o serie de materiale etichetate cu tvoops-gafe-la-montaj. Pasionaţii de filme cu ochiul format pot să trimită acolo gafe pe care le observă în filme şi seriale.

imagine

Aveţi alte situri favorite pentru a citi despre/vedea gafe din filme? Dacă da, spuneţi-ne în comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Murgeanu spune:

    Salut. Pe langa sectiunea „goofs” a IMDB-ului, mai citesc si http://www.moviemistakes.com/.

    Am facut un obicei din a citi „Goofs” si „Trivia” de fiecare data dupa ce vad un film.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *