Doar azi gratuit: WinUtilities Pro 9.98


“WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Această suită conţine unelte pentru curăţarea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile. Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shortcut-urile nefuncţionale şi să dezinstalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin,  funcţie de programare pentru ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.”

imagine

Da, e o ofertă ce se tot repetă cam an de an. Dar sunt sigur că pe mulţi va bucura. WinUtilities Pro este oferit din nou gratuit via GiveAwayOfTheDay dacă mergeţi aici (cam 10MB). După cum observaţi din captura de mai sus, e ultima variantă (uneori la GAOTD producătorii dau gratuit versiuni puţin mai vechi decât cea curentă). Cum despre program am mai scris, probabil e foarte cunoscut, nu o mai lungesc. E bun la uşa casei, pardon, pe calculator, reunind zeci de instrumente sub un singur acoperiş. Şi în loc de 40 sau 30usd astăzi dăm 0usd.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *