Driver Magician 3.6 – licenţă gri!


Dacă nu e albă, nici nu e neagră, atunci – când vorbim de licenţe – e gri. Dar înainte să cad într-o discuţie despre licenţe am să admit şi previn totodată că următorul articol nu e pentru… puritanişti (din nou, când vorbim de licenţe). Diverse reviste fac din când în când promoţii pentru tot felul de programe. Iată că o revistă poloneză – numele îi apare în captură – a publicat un cod de licenţă pentru programul Driver Magician. Dacă am fi abonaţii ei, licenţa ar fi sută la sută legală, aşa… consideraţi că cineva v-a decupat “talonul” şi vi l-a trimis prin poştă.

imagine

Am verificat din curiozitate şi codul e funcţional. Mai sus vedeţi în captură că mi s-a înregistrat programul (versiunea trial ţine doar 15 zile). În ianuarie a.c. – vezi aici – a fost sută la sută legal via GiveAwayOfTheDay. Poate aţi pus atunci mâna pe program. Dacă nu, se poate şi acum, cu această ofertă. Amintesc din articolul anterior ce face programul (textul nu îmi aparţine, nu e foarte românesc, dar pricepeţi):

 • Salvează driverele de sistem ale computerului dumneavoastră în patru moduri.
 • Restaurează driverele de sistem salvate cu un singur click.
 • Actualizează driverele de sistem ale computerului dumneavoastră pentru a îmbunătăţii stabilitatea şi performanţele sistemului.
 • Dezinstalează driverele de sistem.
 • Baza de date a identificărilor actualizărilor în timp real a dispozitivelor şi baza de date a actualizărilor driverelor.
 • Detectează dispozitivele necunoscute.
 • Obţineţi informaţii detaliate cu privire la driverele hardware.
 • Clonează toate driverele într-un pachet auto-setat (.EXE) pentru ca dumneavoastră să puteţi restaura driverele fără a instala Driver Magician.

PS: Dacă în captură vedeţi că scrie în italiană, este pentru că despre oferta poloneză am aflat de la un sit în engleză ce indica spre un forum în italiană 🙂 . Iar noi… suntem români.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Xantes spune:

  N-avem nimic impotriva daca vei mai veni cu „d-astea”!

 2. Disable spune:

  Pai eu numai din astea „gri” am in calculator. 😉

 3. moroshan spune:

  Pentru „Disable”: si noi ne-am… pestritit foarte, da nu dam din casa! 😉 In afara de programele free, torrentele sa traiasca la la asa lefuri, asa jena, asta la vista! Doar ca ma gandesc ca nici cei care produc nu mor ei de foame din cauza noastra… Si, vorba romanului: n-am dat in cap, erau acolo si am trecut, asa, din intamplare. 🙂
  Msssssss, maestre, si ce spunea Xantes, mai sus!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *