Cele mai detestate clipuri de pe YouTube


Dacă Facebook oferă doar butonul Îmi place, la YouTube poţi vota pro sau contra orice clip. Şi astfel unele clipuri pot avea mai multe voturi împotrivă decât pentru 🙂 . MakeUseOf a avut săptămâna trecută ideea de a face un top al celor The 10 Most Disliked YouTube Videos Of All Time. Şi… pentru mulţi nu e nici o surpriză… clipul cel mai detestat este al Rebeccăi Black, cu piesa “Friday”. Unii o numesc “Justin Bieber, versiunea feminină”. Ei bine, Justin Bieber ocupă 5 din cele 10 poziţii de top! Yep… foarte iubit.

imagine

Acum ştiu că ne îndepărtăm de domeniul IT, iar critic muzical nu sunt, dar dincolo de piesa “Friday” (şi recunosc că modul în care adolescenta pronunţă “Friday” îmi strică cheful pe care de regulă respectiva zi, ultima lucrătoare, îl dă cred oricui), Rebecca Black are de la mine un 10 pentru că se poate şi autoironiza. Nu ştiu cât de jignită e de poziţia în top şi nu ştiu dacă publicitatea negativă nu îi va fi totuşi de folos în carieră. Dar pentru autopersiflare eu puţin-puţin-puţin o simpatizez 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Florian spune:

    Topul asta e o prostie imensa. Este evident ca videoclipurile cu cele mai multe „dislike-uri” sunt si cele mai populare. Ar fi trebuit sa tina cont numai de ratia liked/disliked, nu de numar in sine…

    Din cate vad, doar clipul de pe primul loc (Friday) chiar isi merita… locul. Si nu prea mai e top cu doar un videoclip, deci nu prea mai e un post fara un top… si tot asa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *