Doar azi gratuit: AcroPano Photo Stitcher


AcroPano Photo Stitcher 2.1 afişează perfect şi automat pozele dvs. într-o minunată panoramă, oferind în acelaşi timp control manual deplin astfel că puteţi avea control absolut asupra rezultatului final. Caracteristici cheie: organizarea inteligentă a pozelor; afişarea automată a pozelor; oferă suport pentru diverse formate şi dimensiuni; diverse moduri de afişare a pozelor pe diagonală. Am citat oferta de astăzi a sitului GiveAwayOfTheDay. Programul costă în mod normal 99usd, dar pentru 24 de ore îl puteţi lua la 0lei.

imagine

Detalii despre program pe situl său oficial. Ce rezultate puteţi obţine se văd în galerie. Îl puteţi descărca direct de aici (3MB).

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *