De relaxare: Aruncă lucruri în aer 2


Poate părea ciudat să te relaxezi aruncând lucruri în aer, dar Blow Things Up! 2 ne convinge rapid că aşa ceva se poate. Deşi plin de explozii, jocul nu este în sine violent. “Lucrurile” sunt de fapt nişte animăluţe (monştri?) simpatici, pe care bombele nu îi descompun sângeros ci doar îi alungă din ecran. Şi acesta este de fapt scopul fiecărui nivel: să scăpaţi de monştri din ecran… mai puţin de cei galbeni! Aceştia trebuie să rămână, restul să dispară. Totul cu un număr limitat de bombe. Cu cât mai puţine cu atât mai bine (primiţi cupa).

imagine imagine

În ajutor ne vin nişte butoaie explozibile, dar ne vor încurca platformele de metal care nu se mişcă. Din fericire suflul exploziei trece pe lângă ele, deci poţi “detona” o bombă sub ea pentru a face să sară un animal de pe ea. Evident că majoritatea nivelurilor vor tot cere încercări peste încercări: apăsaţi pe r pentru o reluare rapidă a nivelului curent. Nu este însă totul încercare şi noroc, aşa că va place şi celor amatori de gândire. Sunt 42 de niveluri deci vă va reţine atenţia câteva zeci de minute – sau, distribuite, câteva zile.

imagine imagine imagine

Am aflat de joc via HowToGeek. În fine, dacă vă întrebaţi unde e prima parte… e aici (o grafică ceva mai slabă, dar ideea aceeaşi).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *