Kastor Free Video Converter


Din terţe motive avem nevoie de programe care să realizeze convertiri între diferite formate video. Fie datorită unor limitări pe anumite dispozitive, fie chestiune de gusturi. Şi în timp ce piaţa de astfel de “convertoare” nu e mică, prezentul Kastor Free Video Converter are ceva aparte. La o primă vedere regăsim cam tot ce ne-am aştepta: poţi converti un fişier sau mai multe deodată (batch conversion), alegând un format şi configurând apoi în detaliu setările per format. Şi se laudă că support all major formats!

imagine

Ceea ce însă mi-a plăcut este că poţi converti şi o parte dintr-un clip! Dacă priviţi în colţul stânga-jos al aplicaţiei, acela nu este de preview video. Practic acolo puteţi vedea doar cadru cu cadru mutând marginile selecţiei. Alegeţi de unde şi până unde şi… avem nu doar un program de convertire ci şi de “decupare” din filme! Cool!

Similar, KastorSoft oferă şi un convertor pentru audio.

imagine

Dar şi un instrument pentru a extrage coloana audio din fişiere video.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Rares spune:

  Util programelul, dar ceea ce-l face cu adevarat interesant este functia de crop, faptul ca poti taia secvente din film este super.

 2. florin5625 spune:

  As vrea sa va semnalez un program de conversie video pe care eu il folosesc de curand si sunt foarte multumit de el. Este vorba despre
  Hamster Free Video Converter.

 3. moroshan spune:

  Wondershare Video Converter Platinum, o cautare pe extratorrent si s-a marcat, este absolut PERFECT ca si convertor, cu aceasta optiune care permite convertirea unei bucati din fisier(ul video), plus alte cate „jucarele” fff faine si de mare folos. Am scris „(extra)torrent”, stim ca nu-i frumos, insa daca tot s-a inventat si suntem contemporani cu fenomenul, de ce nu!? 🙂

 4. user spune:

  Eu am testat zeci de astfel de programe si pot spune ca cele mai bune sunt WinX HD Video Converter (sau MacX HD Video Converter, este acelasi lucru) nu are rival, doar ca este saracacios in functii de editare si nu este gratuit, Freemake Video Converter (care este si gratuit si pe deasupra are toate functiile unui converter video) precum si iWisoft Video converter (gratuit si acesta si foarte complet).
  Kastor FVC, Hamster FVC si Wondershare VCP sunt cu mult sub cele relatate mai sus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *