Nexus Contraptions pe YouTube


Via TechCrunch am aflat de un joc de pe… YouTube. Nexus Contraptions este de fapt o reclamă, dar ignorând acest aspect e un joc bine realizat şi merită să aruncaţi o privire. Dacă prin anii ‘90 aţi jucat The Incredible Machine atunci o să vi se pară cunoscut: trebuie să aşezaţi diverse mecanisme într-un spaţiu pentru a îndeplini o misiune, în acest caz aruncarea “bilei” cu g de la Google într-o pâlnie roşie… prin care se trece la nivelul următor ş.a.m.d. Nu ştiu să spun câte niveluri sunt, dar presupun că nu multe (5? 10?).

imagine imagine

Bila cade dacă apăsaţi pe spaţiu. Încă o apăsare pe spaţiu şi revine la locaţia de pornire. Trebuie să vă folosiţi de elastice, de ventilatoare, magneţi, bombe (şi altceva, dacă mai apar pe parcurs) pentru a duce bila la destinaţie. Aşa, de relaxare pentru câteva (zeci de) minute, merge. Citeam pe undeva că cineva l-a terminat în 22 de minute.

PS: Acum observ că sunt niveluri sunt grupate în etape… Poate 3 niveluri pe etapă?… Deci vreo 12 niveluri?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. SapioIT spune:

    Pe la minutul 5 si jumatate mai aveam putin si terminam nivelul 8 sau 9… si a dat eroare browserul… :)) Oricum, sunt principii de baza din fizica… il termin in maxim 7 minute…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *