Gratuit Hidden Wonders of the Depths 3: Atlantis


Astăzi, fiind 4 iulie, BigFishGames îşi dă jocurile la 4 usd. Pardon, la 4.99usd. Totuşi, fiind 4 iulie mai bine dădeau la 4 usd 🙂 . Un joc la 15 lei! Multe merită această sumă! Dar pentru cei cu bugetul foarte strâmtorat iată că de ieri un joc e pus la liber cu un cupon anume. E vorba de Hidden Wonders of the Depths 3: Atlantis Adventures, care costă doar 0usd cu cuponul WDFREE. Când expiră cuponul nu am reuşit să mă lămuresc de pe net. Aşa că… grăbiţi-vă. Eu am făcut comanda azi, 4 iulie, dar în SUA era încă 3 iulie. Sper să fie însă valabil cuponul toată ziua, dacă nu şi în zilele următoare.

imagine

Merită să aveţi cont pe BigFishGames pentru astfel de oferte de 0usd. Au mai fost de-a lungul timpului, le-am semnalat, şi partea bună e că din cont poţi reveni oricând la ele. La mine deja figurează patru jocuri ca fiind cumpărate pe vecie, dar de fapt fiecare a fost cu cupon de reducere maximă.

imagine

Despre un Hidden Wonders of the Depths am scris în 2008, dar cel dat acum gratuit cu cuponul WDFREE e versiunea 3, din 2010, deci destul de recent. E vorba de un match three combinat din când în când cu hidden objects şi alte variaţii. Iată două capturi:

imagine imagine

Şi un clip de prezentare:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *