TubGet: descarcă materiale video de pe n situri


Am fost rugat printr-un email în limba română să scriu despre acest sit. Citez: “Siteul se numeste www.TubGet.com şi a fost lansat acum în iulie. Ne puteţi face un review şi pentru cei din România?” Spre surprinderea mea situl nu are interfaţă totuşi în română, ci doar în engleză, spaniolă şi portugheză. Poate vine… Oricum, situl acoperă ceea ce i-ar interesa pe români: Trilulilu.ro, 220.ro, Tare.ro, PeTeava.ro ş.a. De fapt, citim, situl “can download videos from ANY WEBSITE where the videos autoplay. Autoplay means that the video starts as soon as you open the page, and you don’t have to push the play button.”

imagine

Primul pas presupune desigur să indicaţi linkul spre clipul dorit. Dacă nu puteţi face paste în căsuţa ce se vede mai sus înseamnă că situl e prea solicitat şi veţi fi invitat să reveniţi. Ocazie poate pentru a testa programe, precum cel tocmai prezentat. Dacă totul e OK, după ce aţi indicat adresa clipului şi aţi apăsat butonul Start veţi vedea ceva ca mai jos, indicând progresul în descărcarea clipului pe serverul TubGet.

imagine

În fine, în ultimul pas alegeţi rezoluţia la descărcare, calitatea audio şi video, iar descărcarea propriu-zisă începe după ce aţi dat click pe formatul dorit. Yep… Descărcare, redimensionare şi convertire din câteva clickuri… Mi-a plăcut mult că dintr-un clip poţi salva o parte doar, trăgând “mânerele” de la slider-ul ce se vede în captura de mai jos în dreapta de tot. Excelentă idee, pentru că uneori poate vrei să îţi salvezi doar o parte dintr-un clip.

imagine

În rest… nimic de spus. Viaţă lungă sitului… Eu unul voi avea des nevoie de el 😉 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (16 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Maine va fi disponibila si varianta in Romana a siteului.

  Siteul a avut un start neasteptat de bun, atragand foarte multi vizitatori din Brazilia care au blocat din cand in cand serverul. Spre sfarsitul saptamanii procesul de conversie va rula pe 2 servere si vom ridica limita actuala de max 100 de conversii simultane.

  Sunt multe siteuri de acest gen disponibile, dar majoritatea necesita instalarea de appleturi sau extensii pentru browsere, impun limite legate de marimea si durata clipului, iar convertirea efectiva se face pe calculatorul clientului. TubGet nu necesita nici o instalare, iar tot procesul de conversie are loc pe serverul nostru.

  Siteul permite downloadarea de clipuri de pe orice site unde optiunea de auto-play pentru video este setata. Pentru cele fara autoplay dar cu multe cereri din partea userilor se vor face parsere individuale.

  TubGet este solutia rapida cand vrei sa salvezi un video de pe YouTube, Vimeo, Trilulilu, vPlay.ro etc

 2. http://tubget.com/?lang=ro

  sau folositi modulul de limbi din partea de sus a siteului.

  Multumim Radu!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *