Prezent pe Google+


După ce am cerut invitaţii în mai multe părţi (printre care Windows 7 Bucharest şi ArenaIT, în rest bloguri de limbă engleză), am reuşit să devin membru Google+. Şi dacă cineva crede că am căzut pe spate după aceasta… se înşeală 🙂 . Google+ îmi arată atât de sărăcăcios ca un trial cum de fapt este. Mă rog, găseşti lucrurile de bază pentru o reţea socială, dar în afară de chestiunea cu cercurile de prieteni (care mi se pare super-cool şi bine gândită) nu îmi vin în minte decât facilităţi din Facebook ce lipsesc în Google+. Dar… e un început.

imagine

Evident, primul lucru care l-am făcut a fost să îmi invit soţia în noul spaţiu social. De parcă nu putem vorbi în casă 😉 . Spre surprinderea mea invitaţia i-a sosit imediat şi şi-a putut deschide contul imediat. Pe propria mea piele nu a mers aşa şi am citit în nşpe locuri pe net că invitaţiile întârzie şi nu întotdeauna sunt funcţionale. Poate cu Oana am prins momentul norocos. Oricum, dat fiind că am bătut şi eu la atâtea uşi cerând invitaţie, pentru o vreme am să ofer invitaţii la Google+ cui cere (nu trebuie făcut emailul public, doar să treceţi adresa GMail la partea de email). Spun o vreme pentru că plec în curând iar din localitate şi nu voi putea onora eventualele cereri.

imagine

Alte opinii? Prea puţin timp ca să spun prea multe. Îmi place că e curat, aerisit, dar inerent are o curbă de acomodare. Cu ceva dezamăgire am văzut că nu poţi scrie urări pe peretele altuia: păi şi când îi este ziua? Rămâne doar varianta mesajului în privat? Probabil că da. La final clipul pe care probabil toţi îl ştiu deja 🙂 . Ah, şi aş fi foarte interesat să citesc părerile voastre despre Google+.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

102 comentarii

  1. Gabi spune:

    Multumesc pentru invitatie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *