SlideStaxx: slideshow cu de toate


Slideshow-urile în pagini web au unele avantaje redutabile. Arată bine. Oferă mai mult conţinut în acelaşi spaţiu. Suficient de comune ca utilizatorul să le recunoască şi, la nevoie, să interacţioneze cu ele. Şi dacă de regulă ştim slideshow-uri cu imagini, iată un instrument web ce reuneşte mai multe tipuri de resurse. SlideStaxx vă cere un cont pentru a-l putea folosi (şi o adresă validă, căci acolo primiţi linkul de activare, sau alternativ o parolă temporară). După acest pas în meniu veţi vedea opţiunea Create SlideStack.

imagine

Într-o astfel de “stivă” puteţi aşeza una peste după alta imagini (de pe Flickr, Picasa, ImageShack sau PhotoBucket), clipuri video (de pe YouTube sau Vimeo), sit web, respectiv produs de pe Amazon. Folosind cursorul în formă de plus din coloana din stânga puteţi reordona oricând ordinea elementelor în slideshow.

imagine

Evident, creaţia Dvs va avea la sfârşit un cod pentru încorporarea (embed) în orice sit. Vă ofer un exemplu din pre-creaţiile oferite de sit. Din păcate cel puţin pentru moment nu puteţi umbla la dimensiunea slideshow-ului, nici seta pe autoplay. Şi aşa, e un instrument interesant…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. moroshan spune:

    Pacat ca nu permite sa incarci (si) poze de pe PC! Altfel, chiar este interesanta aplicatia. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *