Cosmic Panda: interfaţă pentru YouTube


Nu, nu e vorba de vreo webaplicaţie nouă ci de o nouă “faţă” oferită chiar de Google pentru YouTube.  Probabil în timp va deveni oficială… până se va trece la alta 🙂 . Sunt sigur că aţi observat că Google şi-a schimbat recent “faţa” la mai multe servicii, căutând o unitate fericită. Desigur, joaca cu nuanţe de gri după un Google plin de culoare (ex: iconiţele din stânga de la căutare) nu e pe placul tuturor, dar ideea e simplă: designul nu trebuie să distragă de la conţinut, ci dimpotrivă, să stimuleze urmărirea/explorarea lui. Deci… ce e cu Cosmic Panda?

imagine

Citez: We’re always trying out new things here at the Tube and Cosmic Panda is our way of letting you in on some of the fun. Here’s what to expect when you follow the cosmic panda over the double rainbow:

  • A new experience for watching videos and playlists
  • More page designs and better editing tools to customize your channel
  • Keep watching when moving between videos, playlists, and channels (Chrome only – interesant! o facilitate doar pentru Chrome!)
  • Stylish new look and feel

Puteţi activa modul nou sau dezactiva din aceeaşi pagină: http://www.youtube.com/cosmicpanda.

PS: Deşi probabil ştiţi, iată cum puteţi avea în GMail interfaţa viitoare – folosind o temă inclusă de Google la pachet. Mergeţi la teme în setările pentru GMail şi jos de tot veţi găsi de fapt două teme: Preview (dense), respectiv Preview. Un click şi GMail va semăna mai mult cu Google (motorul de căutare), cu Google Calendar, cu YouTube Cosmic Panda…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *