Cloud.cm: 5GB şi asculţi muzica ta


Google Music rămâne pe mai departe cu acces doar pentru americani. Amazon Cloud Drive îţi încarcă muzica, dar dacă nu eşti american nu o poţi asculta. Rămâne de exemplu mSpot, prezentat cu câteva luni în urmă, şi iată şi Cloud.cm care oferă tot 5GB şi are player încorporat. Per ansamblu interfaţa denotă o oarecare stângăcie, dar 5GB pentru muzica ta (alţi 5GB dacă putem şi mSpot-ul… sau câţi de 5GB vrem cu mai multe adrese de email) nu sunt de lepădat. În special la 0 lei şi 0 bani.

imagine

Cloud.cm nu este specializat pe muzică, doar are un player pentru audio şi – cică – video (nu am testat decât audio). Poţi încărca ce fişiere doreşti şi la modificare Cloud.cm păstrează o istorie a versiunilor. Poţi în plus partaja anumite fişiere şi foldere prietenilor aleşi de tine. Există chiar şi un chat încorporat, tot pentru discuţii cu prietenii. Vă recomand să mergeţi aici pentru a vedea mai detaliat ce oferă Cloud.cm. Dacă preferaţi prezentări video, mergeţi aici. Şi închei aici, ascultând mai departe albumul încărcat 🙂 . Redarea e bună, fără hopuri (încărcarea pieselor a cerut însă ceva răbdare).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Svall spune:

    Invitatiile onorate de Google pot fi accesate chiar si din afara statelor unite. Eu am „reusit” sa imi inchid serviciul, iar la scurt timp am primit un raspuns la noua invitatie trimisa. Serviciul e ok, mai dificil cand vrei sa stergi mai multe piese, un album / interpret. Sau poate fi folosit cu brio hotspot shield: primesti, folosindu-se o conexiune https, un ip s.u.a.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *